Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban pytanie

plokij12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam mały problem moje konto zostało zablokowane za używanie wewnętrznych programów no i nie kłóciłbym sie gdyby nie to ze zazwyczaj takie bany ida na stałe a ja dostałem na tydzień czy ktoś również mial takie zdarzenie i wie dlaczego ban tylko na tydzien? I czy czasem bana nie dostałem tylko na tydzień z powodu wielu zgłoszeń i braku dowodów?

Opublikowano

no napisałem za używanie wewnetrznych progamów ale tu jest literówka mialo byc zewnętrznych z tego co widze na m2bob forum to masa ludzi dostaje bany za logi tak jak nigdy na glownym koncie nie jade na bocie tak wczoraj mi sie zachcialo i ban

@Edit troche to smieszne ze na glownym koncie chyb a od roku kamer i dmg loader i zero bana a tutaj pare godzin na platnym bocie i ban

Opublikowano

Jeżeli używałeś cheatów i dostałeś bana na tydzień to może jakaś pomyłka.Na twoim miejscu nigdzie bym nie pisał bo poprawią bana na stałe ;]

Pozdrawiam.

You could be the corpse and I could be the killer
If I could be the devil, you could be the sinner
You could be the drugs and I could be the dealer
Everything you say is like music to my ears

Opublikowano

Siema, mnie też to spotkało dziś po 9. rano. 

Moje główne konto dostało bana na 7dni za używanie zewnętrznych progamów (m2bob) xD Chociaż 2exboty lecą do teraz bez żadnego bana..

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto --- z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Używanie zewnętrznych programów

Konto pozostanie zablokowane do: 12.01.2015 09:37:09.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj billing.gameforge.com/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie pl.metin2.gameforge.com.

Pozdrawiamy,
Twój Zespół Metin2.
--------------------
Gameforge 4D GmbH
Albert-Nestler-Strasse 8
76131 Karlsruhe
Germany

Local Court Mannheim, Commercial Register Number: HRB 718029
Sales Tax Identification Number: DE 814330106
CEO: Carsten van Husen, Tobias Haar

Nikt nic nie wie? :D

Lageria_Banner2..png

Już wkrótce! :) 

Opublikowano

Według mnie, używałeś niedozwolonego programu, który nie ingerował mocno w grę. NP. exp bot jest gorszym programem niż np. FB. Moze po prostu mają taką piramidkę programów za który jak banują. Jak dla mnie powinieneś się cieszyć :)

WYPZyvT.jpg

Opublikowano

Według mnie, używałeś niedozwolonego programu, który nie ingerował mocno w grę. NP. exp bot jest gorszym programem niż np. FB. Moze po prostu mają taką piramidkę programów za który jak banują. Jak dla mnie powinieneś się cieszyć :)

Bez sensu, powinni za używanie jakiegokolwiek programu wspomagającego banować permamentnie typu FB, EXP bot itd..

Opublikowano

Up, 

On tylko tak przypuszcza, nie jest wcale powiedziane, że tak jest. Właściwie to nie wiadomo jak to w ogóle jest. Więc.. wysłałem do nich wiadomość czy się czasem nie pomylili dając mi bana na 7dni, ciekawe co mi odpiszą  xD

Nie ma życia bez ryzyka! 

@Edit 1 :D

Przed chwila dostalem odpowiedz od supportu -.-

Witaj ---, 

Twoje konto otrzymało automatyczną 7 dniową blokadę na podstawie analizy logów systemowych. 
Na koncie zostało wykryte niedozwolone oprogramowanie. 
Od blokad systemowych nie przysługuje odwołanie czy złagodzenie kary 

Po więcej informacji proszę się udać na nasze Oficjalne Forum Metin2.pl tutaj 

Z poważaniem, 

--- 
Super Mistrz Gry s-- (---)

Lepsze 7 dni niz perm :P

Lageria_Banner2..png

Już wkrótce! :) 

Opublikowano

Up, 

On tylko tak przypuszcza, nie jest wcale powiedziane, że tak jest. Właściwie to nie wiadomo jak to w ogóle jest. Więc.. wysłałem do nich wiadomość czy się czasem nie pomylili dając mi bana na 7dni, ciekawe co mi odpiszą  xD

Nie ma życia bez ryzyka! 

@Edit 1 :D

Przed chwila dostalem odpowiedz od supportu -.-

Witaj ---, 

Twoje konto otrzymało automatyczną 7 dniową blokadę na podstawie analizy logów systemowych. 
Na koncie zostało wykryte niedozwolone oprogramowanie. 
Od blokad systemowych nie przysługuje odwołanie czy złagodzenie kary 

Po więcej informacji proszę się udać na nasze Oficjalne Forum Metin2.pl tutaj 

Z poważaniem, 

--- 
Super Mistrz Gry s-- (---)

Lepsze 7 dni niz perm :P

Czyli maszynka banuje na 7 dni bo pewnie były by problemy jakby coś źle wykryła, dobrze wiedzieć. :D

Gz za ryzyko.. :D

Jakby cie zwykły GM zobaczył to masz po grze. ;x

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znajomemu kiedyś na metinie SG przenieśli konto do "Archiwum" bo wykryli cheata chociaż nie używał nigdy. Nie przywrócili mu konta  :(

Opublikowano

a ja dostałem bana w 2011 roku za  fishbota  m2fish by erpel  wszystkie konta niestety były na tym samym emailu ban permamentny, W grudniu 2014 roku dostałem za fisha,ale za to ze łowiłem długo ponad 10h i zamiast gm sprawdzić to dostałem od HS blokade na stałe.I teraz GM nie sprawdza botów tylko  łowisz ponad 3h i ban permamentny .ale lipa,ze wtedy dostałem w 2011 roku bana na stałe,szkoda wszystkich kont.

/niereg. sygna

Opublikowano

Miałem kiedyś taką sytuacje i jest to spowodowane tym że konto było jedynie powiązane z z kontem które używało niedozwolonego oprogramowania. Np. masz odpalone 2 boty na jednym jest dajmy np. dropek, a drugi to buffka (oba są odpalone na modzie) to ban na stałe leci na dropka, a buffka na tydzień za powiązanie.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

używałem fishbota(z kilka godzin) kamera i dostałem bana na stałe, wcześniej leciałem cały czas na exp bocie + dmg*(nwm jak sie nazywa prawidłowo)  od kamera i nic przez 2 msc =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...