Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Chrome + "JAHUUUU"

Sality

Pytanie

Opublikowano

Siemanko!

Mam google chrome, jako domyślna wyszukiwarka ustawione jest Yahoo. Bardzo mi to przeszkadza, bo tam się nic nie da wyszukać. -.-

W ustawieniach zmieniam na google, jednak po wyłączeniu i włączeniu przeglądarki Yahoo znów się ustawia. 

Nie mam zainstalowanych żadnych syfów od dobreprogramy.pl itp ...

Jak zaradzić? Dam 12x like (bo osiem już zużyłem xD)

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a teraz wróć do mojego posta i przeczytaj jeszcze raz o co mi chodzi.

Nic nie ściągałem od DP, więc jak już napisałem JEST TO NIEMOŻLIWE!

Głupota niestety nie boli. :/

dp, instalki, instalatory normalnych programów itd itd. Wystarczy pomyśleć i będziesz wiedział o co mi chodzi. A teraz ponownie wróć do subforum "problemy i usterki" i przeczytaj podpięte tematy. 

Opublikowano

Najwyraźniej masz syfy od dp skoro samo Ci zmienia stronę główną. Wróć teraz do tego subforum i przeczytaj co masz zrobić w przypadku wirusa bądź problemów z systemem. Podpowiedź: podpięte tematy.

a teraz wróć do mojego posta i przeczytaj jeszcze raz o co mi chodzi.

Nic nie ściągałem od DP, więc jak już napisałem JEST TO NIEMOŻLIWE!

Głupota niestety nie boli. :/

Opublikowano

1.wchodzisz w dodatki szukasz tego syfu ok znalazłeś

2.wchodzisz w panel sterowania odinstaluj programy i jeszcze raz szukasz tym razem znasz nazwe.

3. odinstaluj syf

4. zmień strone startową na babylon.com

Działa.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Najwyraźniej masz syfy od dp skoro samo Ci zmienia stronę główną. Wróć teraz do tego subforum i przeczytaj co masz zrobić w przypadku wirusa bądź problemów z systemem. Podpowiedź: podpięte tematy.

Opublikowano

jak nic nie pomaga to usuń pełną historie przeglądarki oraz w ustawieniach użyj opcji "przywróć ustawienia domyślne " też miałem ten problem, a winowajcą jest któryś z programów który był instalowany nawet po odinstalowaniu przeglądarka zostawała. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...