Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Innowacyjny plugin na losowe teleporty do Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Innowacyjny plugin na Losowe Teleporty do Minecraft

Jest to wersja 1.0 pluginu na losowe teleporty 

Co kilka dni będą wychodziły nowe wersje pluginu 

być może dodamy jeszcze grupowe teleporty.

Co do opisu moim zdaniem nie ma sensu go bardziej rozwijać,

ponieważ i tak nikt całego opisu nie przeczyta dlatego robię nie

długi opis.Możecie napisać na dole czy chcecie grupowe                                                    teleporty i jak wam się plugin podoba.

Link do pobrania pluginu:

a

Opublikowano

Nie ma skanu ani downloadu, ale na podstawię ss'a wstawionego przez vix0n ja to wstawię :)

Download:

http://mediafire.com/download/bw4i5o14plmlsfz/McRandom1.jar 

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/381a03a79a705e11a56de9f4a4866d4c6832012e2ab9ca8d6685e302fb205030/analysis/1420448248/ 

Żeby nie było - nie jestem autorem, współautorem, ani nikim podobnym, nie współpracuję z minecraftmplay w żaden sposób, nawet go nie znam. Po prostu lubię wspierać młodych(?) programistów, bo sam dopiero w kwesti programowania dopiero się uczę :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Mam pytanie.Czemu mam użyć tego pluginu,z kodu kamilkime czy kradzionego,jeśli plugin np random tp jest 1000 razy lepszy.Wiele opcji,dobra konfiguracja,dobry kod i dobra prezentacja nie to co ten plugin.poza tym dużo jest takich pluginów ps kosz bo nie ma linku do plg :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...