Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Reklamy, wirusy itp...

Kerri

Pytanie

Opublikowano

Kilka dni temu mialem formata i ledwo co zaczolem sciagac rzeczy typu Skype,lol,ts,cs itp to pomimo ad blocka ktory przed formatem blokowal kazdą reklame teraz tego nie robi..

O wirusach juz nie wspomnie, wlacza sie jakies okienko, z instalacją(ktorej sie nie dalo wylaczyc) programu(wirusa z tego co sprawdzilem na google)  o nazwie AnyProtect.

Podajcie jakies darmowe programy ktore wyczyszczą mi kompa z takich rzeczy

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro pobierasz syfy z dobrych programów to się nie dziw, że masz tonę adware w systemie. Naucz się korzystać z komputera jak i internetu to nie będziesz miał takich problemów. 

To naucz mnie miszczu bo widocznie mi nie wychodzi. 

Opublikowano

Nigdy nie pobieraj programów z dobreprogramy czy innych tego typu stron, zawsze ze stron producenta. Polecam program Unchecky (zablokuje niektóre oferty podczas instalacji). Nic jednak nie zastąpi zdrowego rozsądku.

Jeżeli już sobie nawpychałeś syfu do kompa to zrobić logi z FRST i OTL (i może jeszcze AdwCleanera jak masz dużo adware'u) i wstawić na forum, a na pewno znajdzie się ktoś, kto pomoże.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Skoro pobierasz syfy z dobrych programów to się nie dziw, że masz tonę adware w systemie. Naucz się korzystać z komputera jak i internetu to nie będziesz miał takich problemów. 

Opublikowano

Syf instalujesz to sie nie dziw przy instalacji programów są opcje zaawansowane a ty pewnie lecisz dalej->dalej->dalej skończ z komputerem to nie dla ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...