Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CORKI heuehue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Widzialem ze w TOP TIER Na joduskame forum widzialem ze Corki Jest w GOD TIER czy to prawda ? ponieważ mam zamiar go kupic i nie chce stracic hajsu

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Tak, corki znajduje się w tym patchu w god tier.

ale czemu w czym on moze byc lepszy np od ezraela

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Mając Sheena/Trinity Force'a i używasz na zmianę z ultimate bijesz masę obrażeń.

Opublikowano

Bo ma dobre skille jakiś tam escape i poke ult. Jak wyżej... z itemami robisz dobre dmg.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Corki niesamowity ADC, szczerze polecam go na skrypcie D-Corki. Na pewno hajsu nie wtopisz ;) 

153xova.png

Opublikowano

corki dobre kazde fazy gry, fajny poke przed tf, zarówno dmg ad jak i ap, przez co ławiej mu w walkach, bo nie kazdy ma resisty na to i na to, ma escape, czego chcieć więcej, ja grałem na easycorki i grało się fajnie lecz teraz ludzie zaczeli grac na D-corki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...