Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Jaka skórka ?

N7Reny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no więc mam zamiar zakupić rp za 4 dychy i zastanawiam się nad skinem do :

Katariny (ta arabska)

Vi (ta najnowsza, chyba debonaier albo jakoś tak)

Kalisty 

Vayne (walentynkowa)

a tak z innej beczki wam też co chwila mpcforum nie działa ?

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Ten nowy skin do Vi jest przeciętny, katarina piaskowej burzy również, tylko ma fajne W. Polecam do Vayne. Ładny splash art, no i wygląda najlepiej.

Opublikowano

Proponuje wszystkie wypróbować za pomocą tego legalnego i darmowego programiku :) http://www.mkjogo.com/en/
i to nie jest spam o żadne darmowe rp tylko po prostu program który umożliwia nagrywanie powtórek używanie wszystkich skinów (tylko ty widzisz je inni nie)
zmienianie skórek wardów itd.

Uważaj na snajperów.

Opublikowano

Z wyżej wymienionych tylko wybrałbym Katę, aczkolwiek do Vi Neonowa jest zaje*sta. (wiem, że Officer Vi ma cycki i wgl, ale Neonową można epicko spamować za pomocą recallu  <3) Vayne Dragonslayer lub SKT T1 :D

Anyway, najlepiej wypróbuj wszystkie na MKJOGO, a potem zadecyduj który Ci się najbardziej podoba, ja zawsze tak robię jak mam wątpliwości. :)

Opublikowano

Do Vi jedynie Neonówka i Szeryf (fajne ioioio łiłiłi) :p Ta Deborian (czy jakoś tak) totalnie nie podoba mi się, strasznie męska i fuuj. Kwestia gustu.

Tak to bym kupiła do Walentynkową Vayne, uroczy art i w końcu wygląda kobieco.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...