Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie wyćwiczę skilla?

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam z tym problem ponieważ powróciłem do gry po ponad roku i nie ogarniam, staty mi ledwo na plus wychodzą.

Nie wiem gdzie grać, gdzie grają najsłabiej ? 

Bo wcześniej były serwy recrulles czy jakoś tak i tam się ćwiczyło :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Zależy jaki tryb będziesz najczęściej grał, chociaż to i tak raczej nie zależy od trybu, tylko po prostu musisz ciągle grać i skill sam się wyćwiczy. ;) Jak jak zaczynałem to od elimek, potem trochę częściej na eli pro i utrzymywałem KD ~1.40

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Moim zdaniem jakaś większa mapa. Musisz dużo "latać" po mapie używając dosłownie każdej broni. Jeśli weźmiesz na snow valley 2 snajpy to koniecznie tylko ich używaj ;)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Jesli nie ogarniasz w ogole broni to :

Jezeli kd 0.90 lub mniejsze - Delta ( czy jak to sie teraz zwie ) i tam cwicz na wiekszych mapach snajpy.

Gdy juz ogarniesz snajpe ( QS i Miejsca do kampienia itd. ) to idz na world 1/2 i pocwicz na malych mapach AR i SMG.

Gdy ogarniesz bronie to : 

Pocwicz skilla na ELI PRO / SnD / Mix POL

Inne opcje : Rec Rules - ale tam duzo skilla nie wycwiczysz.

Ewentualnie znajdz klan i pograj cw/ popros zeby cie troche poduczyli ^^

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

nie wysyłajcie go na mix-pola bo go tam zjadą do 0 xD,jak ma wyczucie w broni bo każda inaczej strzela,i inny rozrzut ma , to w każdym roomie da radę,najlepiej tam gdzie low ranki są na roomach pełnych,wtedy można poćwiczyć strzelanie do kaczek xD

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

@Kokos9090 On chce wycwiczyc SKILLA - jak ktoś "ćwiczy" skilla na lowkach to pozdrawiam ;/ Na mixie niby dostanie do 0, ale zagra z +10 razy, patrząc na innych co na tym mixie grają to napewno sie nauczy gdzie stawać / gdzie latwo kogos zabic itd.

A jeśli chcesz ogarnąć inne mapy niż te na mixach - dobrą opcją jest eli pro na :

Lowki - world 1/2

Lepsi - Vip/Veteran

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

jak nie ma wyczucia w broni to nie ma poco iść na mixa bo z respa nawet nie wyjdzie,lepiej na nobach poćwiczyć,i jak dojdzie do wniosku ze mu kile siadają to dopiero wtedy na mixa <_<

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Polecam grać jedną mapę i ćwiczyć aby na niej opanować skill'a ze snajperek czy też AR'ki (Polecam też grać dużo swoją ulubioną bronią). Jeśli na jednej mapie trochę się skupisz to z reszta będzie już łatwizna. Dobra mapa na początek to Kill Creek (Best mapa :D), wchodzisz w Glitch'a i nabijasz fragi :D - chociaż nie lubię takiego rozwiązania bo campią same cieniaski :D. Przy starcie zawsze patrz na KD graczy i zobacz w której drużynie są gracze z większym KD, wybierz lepszych jeśli chcesz dobre staty, wybierz lepszych jeśli chcesz mieć dobrego skill'a, stawiaj sobie poprzeczkę zawsze wyżej, bo jeśli na dobrych graczach będzie Ci lepiej szło to poradzisz sobie z wszysrkimi :). Tyle ode mnie, może pomogłem, może nie ale wszystkiego można spróbować :)

Opublikowano

Powiem tak wcześniej dobrze grałem obecnie już skill powrócił :D

Moje ratio utrzymuje się między 1.08 - 1.13.

Zazwyczaj eli na oil rig, snowy vellay i w sumie tyle :D CZasami one man army na jungle felay (czy jakoś tak)\

P.S

wiem, że te mapki z lekkimi ciotami :D Ale po powrocie dopiero gram od tygodnia :D

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...