Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL.KMTEAM.PL - Darmowy hosting obrazków!

Gość BrykietPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mówić nic ciekawego :p Zwykły upload plików który za pewne upadnie za kilka dni. Brak loga nawet stopki nie ma a reszta wyglądu to już szkoda mówić.

585571426179277855228.png

Opublikowano

Co mówić nic ciekawego :P Zwykły upload plików który za pewne upadnie za kilka dni. Brak loga nawet stopki nie ma a reszta wyglądu to już szkoda mówić.

Aktualizacja wyglądu strony :)

Opublikowano

Odnośnik do strony, która reklamuje konkurencyjne forum, super.

Strona z template'a, taki hosting to i nawet ja umiem zrobić, a nawet lepszy.

Strona odpycha strasznie, szkoda tej domeny.

sygnatura.png

Opublikowano

Haha to jakiś żart? Najprostszy, możliwy do stworzenia skrypt uploadowania... i to ma być hosting zdjęć?

Błagam kto akceptuje takie projekty? Jak na hostingu może być problem z wrzuceniem 2 zdjęć o tej samej nazwie?

To co jak ja dodam zdjęcie 1.jpg to jakiś tam Kowalski już nie doda takiego zdjęcia? Głupota i brak umiejętności.

Postawione jest to na gotowcu, choć ciężko mi w to uwierzyć bo z gotowców (darmowych) można stworzyć coś

tysiąc razy lepszego.

Opublikowano

Projekt nie był i nie jest robiony dla większej liczby odbiorców, lecz był robiony do szkoły :F

Opublikowano

Zwyczajny hosting szczerze mówiąc. Nawet MPC ma lepszy. Layout też nie wasz, tylko kodowanie. Dodatkowo jest tam odnośnik do konkurencyjnego forum.

Takich hostingów jest masa. Ten wasz jest wbrew pozorom ciekawy poprzez prostotę wykonania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...