Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NARUTO OTS JEDYNY TAKI W POLSZY! - shippuden.net.pl

loar16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!!!ZAPRASZAMY!!!

Główne informacje;

STRONA GŁÓWNA - http://shippuden.net.pl/

Start serwera - 05/01/2015 - 18:00 (z możliwością przedłużenia do północy)

- POSTACIE -

- Naruto -

- Sasuke -

- Sakura -

- Itachi -

- Ten Ten -

- Lee -

- Neji -

- Shikamaru -

- Ino -

- Hinata -

- Kiba -

- Sai -

- Kakashi -

- Gaara -

- Temari -

- Yamato -

- Chouji -

- Hidan -

- Kisame -

- Shino -

- Deidara -

- Obito -

- Kakuzu -

- Konan -

- Kankuro -

- Nagato -

- Kimimaro -

- Killer Bee -

- POSTACIE PREMIUM -

- Orochimaru -

- Kabuto -

- Jiraya -

- Hashirama -

- Madara -

- Tobirama -

- Minato -

- SCREENY -

18413233320888987407.png

94851736840754343481.png

72907525121532572682.png

82811156815223600861.png

Co jeszcze oferuje nam serwer?!

- Bossy -

- Questy -

- Domki -

- Taski -

Jednak to nie wszystko, więcej sami odkryjcie grając razem z nami!

Opublikowano

Jakie raty ?

experienceStages = true
 rateExperience = 10.0
 rateExperienceFromPlayers = 2.5
 rateSkill = 1.5
 rateMagic = 1.5
 rateLoot = 2.0
 rateSpawn = 1.0.
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Gówno nie polecam admin rozdaje itemy swoim przy dupasą i pomaga im na warach... Soja to Spike czy jakoś tak teraz to już chyba nawet nie ma tej postaci ale była jeszcze na tej edycji,zabrał mi lvl bo niby zbugowałem biju taska,chociaż tak nie było po prostu jego przy dupasy płakały mu więc zabrał... nawet wypowiedzieć się nie umie jak o coś się go oskarża nie odpisze lub afk udaje na grze. Na forum w sprawie bota że jego przydupas boci dowody były to napisał Właściciel soja że to jego serwer i może zmieniać sobie regulamin jak tylko zechce i go nie zbanuje i jeszcze dopisał że rucha mi matkę w takim razie pzdr jak chcecie grać z takim właścicielem.Jeszcze jak poszedłem na inny serwer grać to wszedł w pliki sprawdził moje hasło i login  na jego serwer i no miałem na tamtym serwerze takie samo hasło i login po co inne skoro nikt nie zna no to wziął te pasy moje wpisał tam zalogował się na postać i reklamował swój serwer z mojego konta przez co dostałem bana,nie polecam serwera nikomu chyba że chcecie by wam logował się gdzieś indziej jeśli macie takie same hasła i loginy na innych serwera,ots'ah,forach itd..

Za to polecam : Wono oraz Naruto Adventures.

Ja teraz będę grać na ots OnePiece tak w ogóle bo wyszedł 17.07.2015 otwarcie xD 

Link: http://worldofpieceonline.com

Pozdro Madori and GresQu :)

Opublikowano

Lipny serwer, odradzam jakieś postacie/itemy w sms shopie od razu mi się nie spodobało z fajnego silnika zrobili że tak powiem gówno...bez obijania w bawełne. Nie polecam.

sXglh3A.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gówno nie polecam admin rozdaje itemy swoim przy dupasą i pomaga im na warach... Soja to Spike czy jakoś tak teraz to już chyba nawet nie ma tej postaci ale była jeszcze na tej edycji,zabrał mi lvl bo niby zbugowałem biju taska,chociaż tak nie było po prostu jego przy dupasy płakały mu więc zabrał... nawet wypowiedzieć się nie umie jak o coś się go oskarża nie odpisze lub afk udaje na grze. Na forum w sprawie bota że jego przydupas boci dowody były to napisał Właściciel soja że to jego serwer i może zmieniać sobie regulamin jak tylko zechce i go nie zbanuje i jeszcze dopisał że rucha mi matkę w takim razie pzdr jak chcecie grać z takim właścicielem.Jeszcze jak poszedłem na inny serwer grać to wszedł w pliki sprawdził moje hasło i login  na jego serwer i no miałem na tamtym serwerze takie samo hasło i login po co inne skoro nikt nie zna no to wziął te pasy moje wpisał tam zalogował się na postać i reklamował swój serwer z mojego konta przez co dostałem bana,nie polecam serwera nikomu chyba że chcecie by wam logował się gdzieś indziej jeśli macie takie same hasła i loginy na innych serwera,ots'ah,forach itd..

Za to polecam : Wono oraz Naruto Adventures.

Ja teraz będę grać na ots OnePiece tak w ogóle bo wyszedł 17.07.2015 otwarcie xD

Link: http://worldofpieceonline.com

Pozdro Madori and GresQu :)

To jest prawda co gadasz Popieram cie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...