Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala sklepik

NoneCE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem. Gram sobie w metinka, wszystko ładnie śmiga ale gdy wystawiam sklep to tak średnio po 30 minutach wyrzuca mnie z gry. Czy tak mają wszyscy? W czym leży problem? Da się coś z tym zrobić?

Opublikowano

Zmniejsz rozdzielczość, może coś pomoże ;f

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Być może niestabilne łącze internetowe lub za słaby PC i przeciąża z lagów.

Nie, nie. To odpada. PC jest nowy, roczny kupiony za sporą sumkę, więc nie ma takiej możliwości. 

Masz stabilne połączenie z intrentem?

Tak, połączenie jest stabilne.

Zmniejsz rozdzielczość, może coś pomoże ;f

Nic to niestety nie zmienia ;/

Opublikowano

To nie jest żaden problem z lagami. Praktycznie nie znam pojęcia lagu w Metinie :)

Opublikowano

Od pewnego czasu na Pl'u są problemy z wyrzucaniem właśnie co pół godziny czy co godzinę, ale oczywiście support twierdzi, że problem został już zgłoszony i czekają na rozpatrzenie. 

Opublikowano

Od pewnego czasu na Pl'u są problemy z wyrzucaniem właśnie co pół godziny czy co godzinę, ale oczywiście support twierdzi, że problem został już zgłoszony i czekają na rozpatrzenie. 

Właśnie to ten problem na pl'u :)

Dobra, cieszę się, że to nie wina z mojej strony :)

W takim razie pozostaje mi czekać?

Opublikowano

Właśnie to ten problem na pl'u :)

Dobra, cieszę się, że to nie wina z mojej strony :)

W takim razie pozostaje mi czekać?

Tak, ewentualnie możesz napisać do supportu z pytaniem kiedy to zostanie naprawione.

Opublikowano

Pragnę zaznaczyć, że obecnie na Negrosie najbardziej Gameforge ma problemy z łączem. Moim zdaniem to ich wina (bardziej ze strony ich serwera) i dlatego wywala. Też niestety tak mam niekiedy i zysku nie ma.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Jeżeli ty masz stabilne łącze, to jest ich wina, a dokładniej ich problemów z łączem.

Kilka osób skarży się na taki problem na ich forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...