Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2014 - przeżyjmy to jeszcze raz! | Ważna informacja związana z korzystaniem z forum :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@Lord Makin

Problemy z połączeniem z forum występują też przy mobilnych internetach np. z plusa :)

A IP trudno podać bo się zmienia co połączenie :D

@topic

No już mamy 2015, nowe podania składane przez @.harnaś. znowu odrzucane przez @Istny Diabel oraz @Phoenix.

Życzę wszystkim powodzenia w startowaniu na kida :D

Opublikowano

Miło się czyta. Bardzo solidne podsumowanie, zarówno te techniczne wykonane przez samego Makina, czy te z umiejętnościami Marsela, który bawi słowem. Kolejny rok dla samego życia MPC. Zabrakło mi w sumie komentarza @kokosz może będzie chciał i coś napisze w tym temacie. Trudny rok moim zdaniem, MPC walczy o swoją pozycje, i dzielnie pokazuje, że nie ma szklanego tyłka, a o to w tym wszystkim chodzi. Życzę pomyślności, rozważnych decyzji, analizy tego co się dzieje, bo lekcji jeszcze moim zdaniem nie odrobiliście, ale nie będę spekulować, bo do kulis MPC dostępu nie mam więc to tylko moje domysły. Życzę powrotu do olimpijskiej formy, odrobiny szczęścia w tym wszystkim i opatrzności na kolejny rok pracy dla MPCforum :-) 

Ze swojej strony dziękuję wszystkim tym, którzy wkładają swój czas, zaangażowanie i olbrzymią pracę na rzecz MPC. Bez Was nie było by takiej jakości treści, bez Was śmiało można napisać, że nie było by niczego. OBY TAK DALEJ!

Pozdrawiam, Seldek

Opublikowano

Nie chce mi się czytać, ale nabije sobie posta :v

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

A JA ZNOWU ZADAM PYTANIE, KIEDYŚ BĘDĄ JAKIEŚ ZIELONE CYCKI? (CZYT. POWRÓT DUDSONOWEJ, LUB WREDNA BARDZIEJ ZIELONA NIŻ ELITA :-) )

Opublikowano

Pamiętam o każdym, nawet jeśli go tutaj z imienia lub nicku nie wymieniłem.

Też Cię kocham makin! <3

Sukcesów w 2015 i jak najmniej warnów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...