Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Techyt2 [PL] [Hamachi]

xdpawelxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec moja ostatnia reklama zostala przeniesiona do kosza a ja dnie wiem czemu.... (pozdro dla modow...) pisze jeszcze raz od nowa...

TechYT2

Witam!

Przedstawiam wam mój prywatny serwer hamachi TechYT2 !

Chcesz zagrać na najlepszym serwerze, przy którym inne serwery wymiękaja?

Zapraszam!

Sieci.

• TechYT2
  • TechYT2-1
  • TechYT2-2

Hasło.

12345

Raty.

• Exp: Komenda zwiekszone do 200%
  • Drop: Komenda zwiekszone do 200%
  • Yang: Komenda zwiekszone do 200%

Na start.

200 potkow czerwonych duzych, bron na 1 lvl +9

Kowal.

• Ulepszacze: Nie
  • Magiczny metal: Tak

Handlarze.

http://w3.wrzuta.pl/obraz/18DVWjPb8mE/zzzzzz

Strona serwera.

http://techyt2.xup.pl

Rejestracja.

http://5.59.9.224/regist.php

Ip serwera.

5.59.9.224

Spolszczenie.

http://w394.wrzuta.pl/plik/0VizS4SVhA4/techmt2

Skan.

http://www.virustotal.com/pl/analisis/85cb184a35b750c1249615893d1b154d6e838deedb822d326fa4b21243e44b26-1271269846

Kraj.

Gramy w: Chunjo 47df7a6538d7636fm.png

Godziny.

• Poniedziałek: Jak bedzie GA
  • Wtorek: Jak bedzie GA
  • Sroda: Jak bedzie GA
  • Czwartek: Jak bedzie GA
  • Piatek: Jak bedzie GA
  • Sobota: Jak bedzie GA
  • Niedziela: Jak bedzie GA

Team.

• [GA] Tech
  • [GM] HolyShit
  • [GM]
  • [GM]

GM Mode

Nie

Rekrutacja GM

Tak

Kontakt.

• GG 22241312

Serdecznie Zapraszam!

Na 30 lvl`u dostajemy konia militarnego przywolanie na 10 i ks przywolania. Na 50 lvl`u wszystkie skille na P

Na sam koniec dodam ze reklama robiona nowym generatorem P4WL`A

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Zgłaszam Się na Gm

Imie: Kuba

Czas online:powyżej 3h dziennie.

Gg 6998773

Nick w grze/hamachi EmCOo

Dużo razy Gm i znam to i owo...

94b7a608063897d42560b8d3866f8b93.gif
Opublikowano

NIE POLECAM

Gm daje eq swojim kolega i po 1 dniu maja juz Hwangi Syrki itp , i do tego muwia ze sami zrobli (serwer nie ma nawet 1 dnia a oni juz 99lv ;] )

Pisane bylo o skilach na p ale gm jak to napisal na Hamachi ,,nie daje bo mi sie niechce wejsc na serwa ''

Szkoda na to gowno czasu

JESZCZE RAZ NIE POLECAM

nefriq4poprawka.jpg

Opublikowano

NIE POLECAM

Gm daje eq swojim kolega i po 1 dniu maja juz Hwangi Syrki itp , i do tego muwia ze sami zrobli (serwer nie ma nawet 1 dnia a oni juz 99lv ;] )

Pisane bylo o skilach na p ale gm jak to napisal na Hamachi ,,nie daje bo mi sie niechce wejsc na serwa ''

Szkoda na to gowno czasu

JESZCZE RAZ NIE POLECAM

Rozdaje eq ?? haha trzeba grac czesto i brac udzial w eventach to bedziesz miec eq... gdybys nie zauwazyl to jest handlarz z broniami na 65 lvl wiec co za problem syrka zrobic?? a jeszcze 1 "muwia" swiadczy samo za siebie co mozna o tobie myslec....

jeszcze 1 ja mam brata... i to on byl wtedy na komputerze... ja nie jestem 24/7 na serwerze poczekaj to dostaniesz skille....

nastepnie kto ma 99 lvl?? kolo dobiles mnie tym juz na max`a to mnie bardziej rozbawilo niz "muwia".... szkoda z toba dyskutowac nie potrafisz zdobyc eq i poczekac az gm wejdzie do gry?? twoj problem to swiadczy tylko o tobie i twoim rozwoju intelektualnym....

Pozdrawiam wszystkich Tech

Zachecam do gry naprawde warto

a i jeszcze 1 hehe przez pewien czas bylo zostaniesz polaczony z serwerem bardzo za to przepraszam teraz wrocilem od rodziny juz to naprawilem!!

nic?daj -

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

ludzie rozwalacie mnie niby komu cos dale?? kolo z hwangiem lata bo wygral event dzisiaj rano i dostal stal a to taki problem kupic strategie kontaktu w shopie i zrobic hwanga jak jest 100%???irytuja mnie tacy ludzie jak wy..

nic?daj -

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

DNO i krotko. GM daje wszystko swoim kolegom a ceny z kosmosu... z psow wypada po 600 yang a ceny w sklepach po 100kk... Jakis piotr2 lata ma wszystko co tylko sie da, militara ktorego nie dostaje sie na poczatek i chce mi wmowic ze on to sam zrobil...

DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

DNO i krotko. GM daje wszystko swoim kolegom a ceny z kosmosu... z psow wypada po 600 yang a ceny w sklepach po 100kk... Jakis piotr2 lata ma wszystko co tylko sie da, militara ktorego nie dostaje sie na poczatek i chce mi wmowic ze on to sam zrobil...

DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO

Piraty tanaka zrzucam wiec takie straszne ceny?? 100 piratow co 1h z nich za takie 1 jak to nazwac kolko z yangami leci 100k.... eq tak trudno zrobic?? strategie kontaktu i perly u handlarzy... 100% ze ulepszysz eq z eventow lub z posagow ognia.... nie wiesz co sie dzieja na serwerze to sie nie wypowiadaj i nie krytykuj... gdybys pogral z 3godziny to sam bys z dobrym eq ganial... ale najlepiej jest wejsc do gry zobaczyc ze ktos ma hwang, i odrazu mnie blotem obrzucić na mpc...

kolejny ktory zalogowal sie na 5 min i po eq ludzi ocenil serwer.... wystarczy zagrac 1 dzien by miec super eq...

nic?daj -

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

bardzo fajny serwer, eventy co 1h, piraty albo bossy z dt, mam juz 80lv surą BM, exp kasa szybko i ładnie, itemki bez problemowo (mam hwanga sam go zrobiłem a nie dal mi go GM) polecam ten serwer !!!!

Moje podanie na GM:

Imię: Artur

Na serwerze: nick "BM", sura BM

Doświadczenie: Astral 65lv obecnie Serwandes 49lv, GM na paru serwerach ale przeważnie szybko padały ze względu na słaby host

Ilość wolnego czasu: od 14 do 16 i 17 do 21 prawie codziennie

GG: 7323534

Posiadam TS, skype, pisać PW

Opublikowano

serw dzis najprawdopodobniej nie bedzie on bo mam kilka problemow...

za utrudninenia przepraszam

GA Tech

nic?daj -

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

dzis serwer najprawdopodobniej bedzi on tylko ze w godzinach wieczotnych z powodu drobnej awari. za utrudnienia przepraszam

GA Tech

nic?daj -

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

SERWER OFF 4EVER PADL CALKOWICIE BAZA DANYCH STARCILA KILKA PLIKOW PONIEWAZ PRADU NIE MIALEM I SERWER SIE WYLACZYL RAZEM Z KOMPUTEREM

PRZEPRASZAM GA TECH!!!! I GM HOLYSHIT

Temat niestety do zamkniecia

jeszcze raz przepraszam

nic?daj -

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

SERWER OFF 4EVER PADL CALKOWICIE BAZA DANYCH STARCILA KILKA PLIKOW PONIEWAZ PRADU NIE MIALEM I SERWER SIE WYLACZYL RAZEM Z KOMPUTEREM

PRZEPRASZAM GA TECH!!!! I GM HOLYSHIT

Temat niestety do zamkniecia

jeszcze raz przepraszam

Oh ;] A tak było fajnie no szkoda ;(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

MOD MOZESZ ZAMKNAC TEMAT!!

nic?daj -

nie rozumiesz daj -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...