Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] YOURGAME.easyhc

okosonono

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nppevgw2yyv6.png

YOURGAME - Innowacyjny serwer typu wojny gildii, znany również jako EasyHC. Nasz serwer nie odznacza się autorskimi pluginami, czy też skryptami, co nie oznacza że nie powinieneś u nas grać! Pluginy są jak najlepiej dobierane, potem dobrze konfigurowane. Serwer posiada aż 300 slotów, oczywiście z możliwością zmiany na mniejszą, gdyby wystąpiłyby jakieś zacinki podczas gry - u nas każdy gracz powinien być zadowolony!  :D . Aktualnie trwa promocja na rangi VIP, oraz SVIP - poświąteczna promocja. Jeśli zauważysz na serwerze jakiś błąd, prosimy to zgłosić administracji. Wcześniej startowaliśmy z edycją już, jednakże nie udało nam się to, ponieważ za każdym razem było coś nie tak - teraz tego nie będzie! Jeśli wystąpi błąd, zostanie on jak najszybciej usunięty, już nasza ekipa się o to postara.To by było na tyle z tej krótkiej notatki, a więc widzimy się na serwerze o 19:30!

999261419408691675312.png

Szukasz przygód na szeroką skalę? Chcesz zabłysnąć w krótkim czasie? To serwer właśnie dla Ciebie! Nawet jeżeli nie lubisz tego typu serwerów, powinieneś wejść na bynajmniej parę sekund i stwierdzić czy aby na pewno tego typu nie lubisz. Tak więc, skusisz się?

Jest to zapowiedź tegoż serwera na dzisiejszy dzień, start I EDYCJI godzina 19:30. Od razu po wystartowaniu serwera, postaram się wpuścić oficjalnie tę reklamę już nie jako zapowiedź a jako legalnie działający serwer.

Dane serwerowe;

Adres IP > yourgame.csrv.pl

Rodzaj serwera > Wojny Gildii (EasyHC)

Strona WWW / forum > W trakcie tworzenia, strona aktualnie z darmowego hostingu www.

Sloty > 300

16099.gif

Opublikowano

nie wiem  czy to csrv będzie dobrym hostingiem ale oby tak. Z racji iż nie mam gdzie grać wbiję na start i zobaczymy co to wam wyszło, fajnie jak by na starcie było 50+ osób żeby było z kim pograć itd a nie 10 osób na krzyż na 300 slotowym serwerze :)

Co do prezki BARDZO ładna, podoba mi się. Mam także nadzieję, że w administracji nie ma dzieci tylko osoby starsze a co się z tym wiąże odpowiedzialne i będziecie na bieżąco banować cheaterów :)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

I EDYCJI czas rozpocząć!

@UP, wszystko ujrzysz na serwerze - a więc zapraszam :)

@Topic, proszę o usunięcie z tytułu tematu "[ZAPOWIEDŹ]" - dziękuję :3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...