Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer prison, skyblock czy survival? co teraz jest na topie.

Jaki serwer  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer jest teraz na propsie?

• Prison
      0
    • Survival+cuby
      0
    • skyblock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc,

Planuje niedługo ( latem) załozyc serwer mc zastanawiam sie nad trybem rozgrywki i chyba postawie wszystko na prisona, strasznie jara mnie ten tryb ale jednoczesnie bardzo lubie survival+ cuboidy i mam taką rozterke co wybrać. W grę wchodzi też skyblock ale juz sam nie wiem... Budować potrafie, szczególowo, nie na odpiernicz. To by nie były jakies kloce tylko prawdziwe budowle siegające poziomem serwerów us. Czemu aż pól roku spytacie? a no bo stuknie mi 18 na karku i wszystko na legalu bedzie mozna z profit smsem uregulowac i konto załozyc. Przez ten czas bym zajal sie strona internetową, kupil itemshopa ew jakiegos przerobił wybudowal mape spolszczyl w 90% pluginy - te dla graczy oprocz /sethome i /home - bo sie ludzie gubią. Pracuje sam nie potrzebuje nikogo pomocy , wiele razy sie przejechałem na zaufaniu do innych lepiej zrobic cos samemu niz komus zaufać. Wiele razy myslalem ze cos mi sie nie uda, czesto siedzialem nad kompem 2 dni i wreszcie sie udało.- to przynosi najwiecej satysfakcji gdy juz sie poddajesz a probujesz i za ostatnim podejsciem wychodzi. :)

Dlatego też proszę was o pomoc bo juz nie wiem co wybrać ;d ja wiele moge zaoferować, co prawda na pluginach i skryptach pisaniu sie nie znam ale myśle ze internet jest tak szeroko otwarty że da rade wszystko zrobić małym kosztem i przeróbkami istniejacych juz pluginów.

To co?

Prison, survival+cuboidy czy skyblock?

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Teraz powstaje za dużo skyblocków, survivali jest też dużo, prison jest bardzo mało więc tak naprawdę decyzja zależy od Ciebie. :>

Opublikowano

Serwerów Survival/Skyblock/Hardcore zdecydowanie jest teraz za dużo tworzonych, lepiej zrobić jakiś mało spotykany tryb. 

Opublikowano

Jeżeli jesteś naprawdę ambitny zrób 2 tryby na 1 serverze ;)

Stwórz kilka map 3 z nich to będą :

Spawn między trybami - brak Eq z obu trybów na tej mapie

1 tryb - Eq tylko z tego trybu przedmioty z trybu nr. 2 tutaj nie będą

2 tryb - tak jak powyżej

Plugin MultiInv i masz załatwione dzielenie Eq między mapami :)

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...