Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snajperki w BF P4F

MojNickZajety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Mam dla was jedno małe pytanie :D.

Jaka jest najlepsza dla zwiadowcy snajperka i żeby,

była tania i skuteczna bym nie wyrzucił fundsów w błoto.

Tydzień temu kupiłem M98b w zestawie wiązkowym .

Nie wiem czy to najelpsza broń na daleki zasięg,lecz wiem że w zestawie wiązkowym jest słaba luneta ,,Luneta Snajp. DiedEye" nwm czy to od broni czy od zestawu . Chiałbym jakasiś zestaw i bron z pakietu na daleki dystans jak mowiłem mam zestaw wiązkowy Za odpowiedz daje Like :D

Z góry wam dziękuje Kamcio321

Opublikowano

Z tego co się orientuję nie ma takiego pakietu trzeba oddzielnie zaopatrzyć się w dodatki, co do snajperek m95 na daleki,  a na bliski l96, dotego casket, precyzyjna kolba nie wiem jaka i celownik jaki ci odpowiada

b6b78815.png

Opublikowano

M82 z precką, 4 rzędowymi, thunderbolt i pustynną lunetą snajperską(od braku szczęścia rangeace balistyczna).

M82 zakupisz na dziennej promocji, precke masz, magsy nawet ok, kolba do wyrzucenia.

Opublikowano

Najdalsza odległość strzelona przeze mnie to 401m z SKS. Polecam kupić M95 i co najważniejsze mieć kolbę taktyczną, lufę precyzyjną oraz Pustynny Celownik :) Co prawda Pustynny jest ciężko zdobyć, ale jeżeli już się go ma, nie potrzeba nic więcej naprawdę :) M95 sięgnie nawet do 350m :) Mój rekord - 349. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...