Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działające NX Cash-Free

milion933

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym sie zapytac czy sa dzialajace NX za free , na strone Purchase jest taka zakladka "Offer Payments" i pamietam ze kiedy dzialaly TokenAds a teraz jak w to wchodze to mam wszystko biale i nic mi nie wyswietla , jak wlaczam ta druga zakladke "SupersonicAds" to tam jest cos na telefon cos na komputer , ale nic z tego nie rozumiem.. Bardzo bym prosil o szybka odpowiedz bo potrzebuje 140 NX a wydawac teraz 12zl to troche duzo ... a potrzebuje tylko 1/5 z tego . 

Nothing is impossible.

Opublikowano

Proste. Pobierasz aplikacje i masz nxy. Powinny działać te oferty. Wybierz jeszcze kraj jako Polska.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Wszystko to robie i nic ... mozesz mi powiedziec (napisac) ktore ty wukorzystales i dzialaja w 100 procentach ?

Nothing is impossible.

Opublikowano

Dobra.. tak zeby nie robic kolejnego nie potrzebnego tematu , to czemu jak chce sobie kupic Recon Vesta na Perma to pisze mi ze jakis Serwer Error (193) ?

Uzywam -50% znizki ale to chyba nie ma nic wspolnego z tym , prawda ?

Nothing is impossible.

Opublikowano

Ja o tym wiem...Tylko ze jak juz go kupie wcisne te wszystkie kup i inne pierdoly to wtedy mi wyskakuje ten blad. Czytalem o tym ze to jakis blad nexona tylko na recony tak dziala , ale wlasnie potrzebuje tego recona! wiec chyba musze tylko czekac.Ale jak sie skonczy recon po patchu ,to co ja zrobie?

Nothing is impossible.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...