Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do nagrywania meczy lola na yt

adioo2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje programu do nagrywania meczykow lol'a  by moc je wrzucac na yt.

kozystalem z Gregion ale jest na kursorze ciagle kwadracik czarny i nie moge go usunąć /zmienić.

Najlepiej darmowy

Opublikowano

Fraps/action. Frapsem wyciągniesz najlepszą jakość, jednakże plik trochę waży. Taki nagrany klip należy obrobić w programie np. Sony Vegas, camtasia studio itd. ;-)

Opublikowano

do obrabiania urzywam Camtasia Studio 8 .

i fraps zbyt żre fps i obciąża procka action znaki wodne ma ;/ 

Ma tylko na trialu. Pełna wersja jest bez żadnych znaków wodnych.

Opublikowano

Up ale jest płatny i droższy niż inne programy

Osobiście polecam camtasie studio8 pracowałem na tym. Mozesz nagrywać i obrabiać . Ten program jest idealny

Opublikowano

Fraps/action. Frapsem wyciągniesz najlepszą jakość, jednakże plik trochę waży. Taki nagrany klip należy obrobić w programie np. Sony Vegas, camtasia studio itd. ;-)

troche wazy, troche.... TROCHE za duzo. Kilkuminutowe filmy ponad 5gb wychodza jak nie wiecej, z tego co pamietam ja

action najlepszy

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Polecam Action!

A do obróbki filmów Adobe After Effects.

Pozdrawiam.

You could be the corpse and I could be the killer
If I could be the devil, you could be the sinner
You could be the drugs and I could be the dealer
Everything you say is like music to my ears

Opublikowano

Ja nagrywałam najpierw LOL Replay, następnie tylko te sceny, które mnie interesowały Frapsem (z tego, co wiem, to Action również jest dobrym programem). Co z tego, że dużo zajmuje, skoro nagra się, obrobi i usuwa? Ważne, żeby jakość była bardzo dobra. Z darmowych... W sumie nie wiem jaki jest. Co do tego kursora na Twoim filmiku, poszukaj w/na googlach, oglądając jakoś nie przeszkadzał mi ten czarny kwadracik :p Przeinstalowywałeś program?

Opublikowano

Godny polecenia jest Fraps, ale tak jak przedmówcy twierdzą plik trochę waży, ale dzięki temu obraz jest na prawdę OK-jest to najlepsze rozwiązanie moim zdaniem!:)

Opublikowano

Godny polecenia jest Fraps, ale tak jak przedmówcy twierdzą plik trochę waży, ale dzięki temu obraz jest na prawdę OK-jest to najlepsze rozwiązanie moim zdaniem! :)

obraz uzyskasz dobry nie tylko kosztem tego ze twoje filmy beda wazyc 30gb. action oferuje taka sama jakosc. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Fraps oraz Action! to sa dwa naprawde dobre programy do nagrywania gameplay. Choc bardziej uzyteczny jest drugi. Jego pliki waza owiele mniej niz Frapsa ,oraz masz owiele wiecej mozliwosci typu dopasowanie rozdzialki do nagrywania, ilosv FPS przy nagrywaniu, fprmatbobrazu i wiele wiele innych rzeczy!

Piteraskwiat.png

Opublikowano

do obrabiania urzywam Camtasia Studio 8 .

i fraps zbyt żre fps i obciąża procka action znaki wodne ma ;/ 

Właśnie Fraps najmniej ciągnie procesor i wcale nie żre FPS.. Co innego, gdy nagrywa się kalkulatorem, to wtedy może i miewasz spadki FPSów - nie gustuję w takim sprzęcie.

Frapsa możesz mieć za darmo, więc go polecam jak najbardziej. Jedyna wada, to waga plików.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...