Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OneGaming.PL

SentisGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic się prawie nie dowiedziałem, 

Grafiki nie widzę, jedynie onegamingreklama.png

Zagrałbym jeśli byłyby poty.

Opublikowano

Już jest grafika, grałem na ich serwerach cs bardzo dobra sieć serwerów na pewno będę grał na starcie. Widać jak Nieistotny  w administracji to musi być porządny serwer.

Opublikowano

Nie jestem przekonany . Dla mnie za duży spawn jak na taką małą ilość graczy ,która wejdzie . SV+F ? Znudziło mi się .. Może dacie jakieś inne tryby ?

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Opublikowano

Nie jestem przekonany . Dla mnie za duży spawn jak na taką małą ilość graczy ,która wejdzie . SV+F ? Znudziło mi się .. Może dacie jakieś inne tryby ?

Na dzień dzisiejszy nie planujemy innych trybów.

70569024104149212669.png

Opublikowano

Kolejny serwer Pay2win gosciu z hajsem na fonie kupi Vipa i Svipa i ma prote 4 ;x..

Dla ciebie to każdy serwer Pay2Win ; ) A dlaczego nie pochwalisz ze swoim serwerem ?.

Opublikowano

@bekir1231 Bo moj serwer nie istnieje to jak mam sie nim chwalic ? Od kilku miesiecy napisalem jakis komentarz pod jakims serwerem i niby ze  wszedzie komentuje ze pay2win ? Wez ziom jeb3nij  sie w leb i rob kolejne prezentacje z nowymi ip na twoj serwer ktory pada po 10 sec.

Opublikowano

@bekir1231 Bo moj serwer nie istnieje to jak mam sie nim chwalic ? Od kilku miesiecy napisalem jakis komentarz pod jakims serwerem i niby ze  wszedzie komentuje ze pay2win ? Wez ziom jeb3nij  sie w leb i rob kolejne prezentacje z nowymi ip na twoj serwer ktory pada po 10 sec.

Mój serwer pada po 10 sek ? Ciekawe Uptime 20h + :) . Dobre ziomuśś , innych słów matka nie nauczyła ? Serwer nie istnieje ? Tak na prawdę to się boisz prowadzić serwery ; ).

Opublikowano

@bekir1231 Widze ze ortografia jest na poziomie umyslowo przyjebanych,okej boje sie prowadzic serwerow minikrofta.Wez ziom wyjdz czasami z domu ;d

To nie ja edytuje swoje posty ; * ^,^ :) . Naucz sie robić serwery i pisać pluginy bo g*** umiesz .

Opublikowano

To nie ja edytuje swoje posty ; * ^,^ :) . Naucz sie robić serwery i pisać pluginy bo g*** umiesz .

To nie jest temat do dogadywania !!

70569024104149212669.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...