Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] #1 Theria.pl - Mój własny prywatny serwer , Prace trwają ;D

kingofisland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm serwer wygląda na dosyć ciekawy.

BS z neta ogółem.

Reszta całkiem okej zrobione, pomysły są.

Z Michem kiedyś współpracowałem dobry chłopok.

Powodzenia z serwerem tam Michu.  :rolleyes:

Opublikowano

Skrzynki z ulepszaczami to wielki niewypał. Na Malestii zostało to wprowadzone i bardziej to denerwuje niż pomaga. Radziłbym po prostu zwiększyć drop ulepek :)

Opublikowano

zobaczymy jak to będzie działać w praktyce w piątek ruszają beta testy zobaczymy co ludzie powiedzą . Jeżeli gracze powiedzą że im to przeszkadza ok usuniemy skrzynie ;) Tworzymy serwer dla graczy a nie dla kasy dlatego odczucia graczy liczą się dla nas w 100 procentach .:)

Opublikowano

zobaczymy jak to będzie działać w praktyce w piątek ruszają beta testy zobaczymy co ludzie powiedzą . Jeżeli gracze powiedzą że im to przeszkadza ok usuniemy skrzynie ;) Tworzymy serwer dla graczy a nie dla kasy dlatego odczucia graczy liczą się dla nas w 100 procentach . :)

Wielu tak mówiło xD

Jeśli możesz zrób filmiki z przedstawieniem expa na poszczególnych etapach gry. Np. M1, M2, BO, V1, V1, AV1, AV2.

Jeśli zadbasz o reklamę to masz stałego gracza :) Btw. jaki będzie czas resu bestów? Jeśli na serwer rzuci się dużo osób do może być ciężko.

Głos masz bardzo bjutiful, przyjemnie się słucha. Pomyśl o jakimś lp z serwera. Od razu sam zrobisz małą reklamę :)

Opublikowano

Ok jutro postaram się nagrać 

Resp jest aktualnie co 10 min zobaczymy w praktyce jak to będzie wyglądało lecz myśle że damy 5 min

reklama na chwile obecną 

-Dezan 

-Ja

-RykoX 

oczywiście reklama będzie wykupiona u innych YouTuberów wraz z startem Bety ewentualnie zapowiedzi na MPC

Opublikowano

No, zapowiada się ciekawie. Już długo czekam na ciekawego medium/harda.  

Wielki PLUS za muzyczkę w tle(Mirror's Edge <3 ). 

będzie ciekawie  w piątek beta testy zapraszam na Fb serwa po więcej info :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...