Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak bić job ?

PhaZzeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam do was pytanko :p

Lepiej abym bił jobe za mini landem czy na groszkach.(Mam 15 lvl) 

Myślę nad groszkami ponieważ posiadam drugie konto 58 lvl z wk+9 i mógłbym siebie expić

Opublikowano

Jest teraz event i można z zapieczętowanych pojemników zdobyć żółwia i yeti. Złap takiego jednego, na pewno pomoże na groszkach.

Opublikowano

Mini land, jeżeli chcesz wbić profesję na jak najniższym poziomie. Groszki, jeśli będziesz w stanie zabić strączek na jednego hita i niekoniecznie zależy Ci na założeniu sp na niskim poziomie. Generalnie polecam groszki. Ancek + dobre chęci sprawią, że szybko wbijesz jobek. Natomiast expiąc przy mini landzie, wciskasz tylko spację, zerkając od czasu do czasu, czy nie ma GM. Musisz wybrać, która opcja będzie dla Ciebie wygodniejsza.

Opublikowano

No więc tak nie zależy mi na tym aby mieć jakieś sp na małym lvlu chce tą jobe wbić aby na 55lvlu już spokojnie latać w crusie (chyba tak sie to pisze) oraz mobki będą na hita bo mam to drugie konto z wk i teraz moje kolejne pytanie czy jak będę z tym moim drugim kontem w pt to będzie mniej % za mobka? I czy będzie to wtedy opłacalne 

Opublikowano

No więc tak nie zależy mi na tym aby mieć jakieś sp na małym lvlu chce tą jobe wbić aby na 55lvlu już spokojnie latać w crusie (chyba tak sie to pisze) oraz mobki będą na hita bo mam to drugie konto z wk i teraz moje kolejne pytanie czy jak będę z tym moim drugim kontem w pt to będzie mniej % za mobka? I czy będzie to wtedy opłacalne 

Jeśli nie zależy Ci na levelu, to jak najbardziej groszki. Granie dwoma postaciami w grupie zupełnie się nie opłaca. Dostaniesz po prostu mniej expa za strączki. Wbij 20-25 poziom i załatw sobie w miarę dobrą broń, tak aby być w stanie brać groszki na hita. Przy okazji zainwestuj trochę w żółwia. Nie jest to duży koszt, a razem z nim jest o wiele łatwiej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...