Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pc nie startuje

patelacha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ów problem jest taki iż przy starcie windows (7) monitor nagle sie wyłącza i tyle :/ Zlokalizowałem problem w karcie graficznej bądź sterownikach... Na awaryjnym działa. Odinstalowałem sterowniki i Pct włączył się normalnie, ściągnął sobie sterowniki VGA ponowne uruchomienie i... Nadal to samo :/ Czy może być uszkodzona karta graficzna ? Jest możliwość rozwiązania problemu ? 
Grafika: GeForce GTX 660 

Zapodam link być może przydatny

http://zapodaj.net/e032530d3b02b.png.html

Opublikowano

Ściągnij sterowniki do karty graficznej ze strony producenta i te spróbuj zainstalować. Monitor podpięty jest pod GeForca ?

53617914622311377282.png

Sygnatura by KarMixx

Opublikowano

Tak monitor pod GeForce. Sterowniki najnowsze przed chwilką resetowałem i bez skutku :/ Podłączyłem plazmę to wyskoczyło że nieobsługiwany format[coś takiego]

Opublikowano

Reff @@@ Nie mam pomysłów. przekopałem cały internet. Czy poszedł sprzęt? Czy najlepiej będzie zrobić reinstalke ? szkoda danych trochę i wolał bym inną opcje ;/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...