Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quest do lvl up

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc widzialem kiedys questa (do lvl up'ow) wygladal on mniej wiecej tak ze pisalo Gracz... Awansowal ... Krolestwo... Klasa... Gildia... Wie moze ktos skad moge go wziasc bo przeszukalem polowe mpc za nim ;/

8999514546913221016689.png

Opublikowano

http://wklej.to/ObMiG

Jeśli nie będzie działał - pisz.

Nie zrozumiales oco mi chodzi w tamtym quescie pisalo tak mniej wiecej na wielu serwerach teraz to spotykam: ("{GM}Baran Wojownik Awansowal na poziom... Krolestwo: JINNO GILDIA: brak/mpcforum Klasa: MENTAL jakos tak to bylo nie pamietam dokladnie ;/

Opublikowano

Nie zrozumiales oco mi chodzi w tamtym quescie pisalo tak mniej wiecej na wielu serwerach teraz to spotykam: ("{GM}Baran Wojownik Awansowal na poziom... Krolestwo: JINNO GILDIA: brak/mpcforum Klasa: MENTAL jakos tak to bylo nie pamietam dokladnie ;/

To jak mam Ci napisać questa skoro nie wiem jaki ma być końcowy napis, w napisanym przezemnie masz:

Wojownik [GM]Baran860 z Chunjo awansował na poziom 20, Gratulujemy!

Przestawiając odpowiednie zmienne otrzymasz tekst który Cię interesuje.

Nazwę gildii pobierzesz funkcją "guild.get_name()"

8910814572903361049127.png

Opublikowano

To jak mam Ci napisać questa skoro nie wiem jaki ma być końcowy napis, w napisanym przezemnie masz:

Wojownik [GM]Baran860 z Chunjo awansował na poziom 20, Gratulujemy!

Przestawiając odpowiednie zmienne otrzymasz tekst który Cię interesuje.

Nazwę gildii pobierzesz funkcją "guild.get_name()"

Znaczy mi nie chodzi o napisanie questa tylko dokladnie o tego questa ktory byl udostepniany na mpc tylko szukam go sporo czasu i niestety nie znalazlem ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...