Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kogo na #L za 4800 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lee Sin? Na midzie zdaje sie dziwne, ale to chora postac, OP na midzie. Nawet LB, Akali czy Zed sa przy nim slabo mobilni jak odpowiednio gramy...

+brak many

+szybkie farmienie (e + hydra)

+doskok (q)

+harras (q)

+swietnie pokuje w early (q>q>aa>e>e)

+dosc wytrzymaly

+szybkie junglowanie 

+ucieczka (q>q w miniona albo ward>w)

+szybki (stand. predkosc 350)

+mozna solo rozegrac teamfight (ja i morgana ktora w sumie nic nie robila vs 4 dosc dobrych przeciwnikow, bez supportu jedynie, quadra kill, a ja full hp)

+czesty ult z mocnym dmg

+chyba najlatwiejszy do kradziezy barona/dragona, bo nie wymaga to refleksu. Wystarczy trafic barona / dragona z Q i nastepnie jak najszybciej uzywamy q>q>e>e i jesli nie zrobimy tego gdy baron ma wiecej niz 1000-2500hp to na 90% nasz team go zdobedzie. Wtedy jedyny problem to przeciwnicy, ale z naszymi reloadami skilli mozna wbic jeszcze pente

-latwo spudlowac z Q

-w walkach z junglerem tankiem i supportem jednoczesnie moze nam brakowac energii (ktora w teamfightach i pokowaniu szybciutko sie zuzywa, ale to nie problem, latwo nauczyc sie odpowiednio grac, aby momenty z brakiem energii byly np. tuz po penta kill albo stealowaniu barona (co z reszta nim jest latwiutkie, bo nie trzeba miec dobrego refleksu)

-srednio tankowaty

-brak skilli do regeneracji hp/kradziezy zycia

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...