Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakieś działające boty na 9.5?

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Szukałem botów na 9.5... Ale nic z tego ;-( Tankleader się wysypuje na 9.5 (trzeba czekac na aktualizacje) a z oficialnej stronki nie działa z fake authem ;-; trzeba ip pozmieniać. ma ktoś jakiś program który by zobaczył pod jakie ip się podłącza program? tylko to mi jest potrzebne. potem tak: dniwebot nieaktywny od 20 grudnia, cybertank wgl padł już na 9.4 a wtedy jeszcze mialem klucz... probowalem cos zrobic zeby dzialal ale nic to nie dawalo... nawet czolgow w garazu nie pokazywal. obecnie stronka padla... Jeszcze 3 inne boty sprawdzilem - stare wersje bez aktualizacji lub po prosu nie dzialaja :( A przeciez tyle botow na randomkach jest... Np. ten co campi w kraku na spawnie zauwazyliscie ostatnio takiego? ja na V tierach mam przynajmniej 1 na kazda bitwe... ;-;

Opublikowano

lapeczka widzę nowy w internetach. Witamy po ciemnej stronie mocy.
I tak, też zauważyłem patałachów stojących w krzakach w L10.. Serio wkurzające, bo grasz na 8, są trzy 8 tiery, z czego 2 to boty. :/

6cluij.gif

Opublikowano

Oł, nie znajdziesz. Może coś na ruskich stronach, forach? Na EU, to nic. Przed wakacjami był bocik, który trochę działał, a w wakacje została zablokowana możliwość rejestracji. Postaram się coś poszukać, ale nic nie obiecuję.

Opublikowano

Omg przeczytales post? Pisalem ze cybertanka mialem ale klucz ki wygasl... Na wotwot-hack.ru szukalem ale kazdy bez licencji/na 9.2 :( wbij na temat o cybertanku. Wlasnie dzieki mnie juri go napisal :) sr ze bez logowania ale z fona ;) ~Hubertus323f

Nwm czy doda post do posta ale nie ma mozliwosci edycji na fonie. Jednak bylem zalogowany >:)

Opublikowano

Chłopie oni Ci po IP sprawdza i drugie konto też zbanują..

Tak jak koledzy wyżej masz bana za to i osłabiasz drużynę na tym..

Ja bym się 5 razy zastanowił jak bym miał brać bota do gry.. (Żeby na pewno bot działał to musi być konto uruchomione więc lepiej samemu grać.

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

­

Na czym w ogóle polega bot do worlds of tanks? Stoi tylko w miejscu i wybiera czołgi czy rusza się jak człowiek i napierdala wrogów?

Gdy na mapie nie ma żadnego wroga, podąża za sojusznikami, jednak gdy wyspotuje wroga, namierza na niego i strzela.

Opublikowano

Grałem 4 miesiące na cyber tanku -.- mam do tego inny internet... Zreszta jak zbanuja to zbanuja - moja sprawa...

Wtf?! Po co ci inny internet miałeś namyśli prędzej drugą kartę sieciową :) co do bota to jest psucie sobie rozrywki z gry potem są takie smurfy na X tierach
Opublikowano

Wtf?! Po co ci inny internet miałeś namyśli prędzej drugą kartę sieciową :) co do bota to jest psucie sobie rozrywki z gry potem są takie smurfy na X tierach

Liczy się IP internetu, nie karty.

Top: Tu znajdziesz wszystko co nielegalne: http://pkwot.blogspot.com/

http://pkwot.blogspot.com/2015/01/95-autoaim-by-spoter.htmlaimbot

http://pkwot.blogspot.com/2014/12/95-cheat-pack-for-skill.htmlCheatpack

Gdzieś dalej był bot.

Opublikowano

­Zmienisz IP i tak Cię znajdą, po IP wewnętrznym, którego NIE DA się zmienić.

Sorry, że się wtrącam, ale jest takie coś jak hwid changer ;).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Sorry, że się wtrącam, ale jest takie coś jak hwid changer ;).

Łatwo zmienia się id dysku twardego? Byle zielony człowiek potrafi to zrobić?

Pytam bo mam zastosowane zabezpieczenie na hwid w swoim programie a o hwid changerze nie słyszałem :D

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Opublikowano

Łatwo zmienia się id dysku twardego? Byle zielony człowiek potrafi to zrobić?

Pytam bo mam zastosowane zabezpieczenie na hwid w swoim programie a o hwid changerze nie słyszałem :D

zwykły program hwid changer, bardziej polecam zrobić system hwid na procka ;).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Internet... -.- O botach to ja na tym forum zacząłem pisać ;) Juri. potem wstawił go na forum i mnie oznaczył... gdyby witryna działała to bym go dzisiaj uruchomił, ale ja głupi zapomniałem, że w nim są skrypty które bocik do res mods sobie kopiuje (tak prawie ^^)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...