Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu Tak Duzo Ludzi Gra Jinx Na L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyzej bo nadal nie wiem j

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Bo jest dobra, mobilna i ma beseult'a (strzela ultem do bazy przeciwnika gdy jest na low hp). Można nią kosić więc się nią gra ;)

Ale bardziej mobilny bedzie ezreal albo draven chyba nie wiem co jest takiego w tej jinx ale teraz gram to zobacze

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ale bardziej mobilny bedzie ezreal albo draven chyba nie wiem co jest takiego w tej jinx ale teraz gram to zobacze

Ezreal też jest dobry i mobilny, ale jinx się gra, bo ma się przyjemność z tego, że zabijesz kogoś jak cofnie do bazy xD Ezreal ma mniejszy dmg z ulta więc małe szanse ma na takie coś.

Ult jinx jest lepszy od ulta dravena moim zdaniem + nie ma zbytnio eskejpa, a jinx ma. Ogólnie to: gryzaki+harras do prawie końca hp i potem używasz W i gościa nie ma, a jak jeszcze żyje, to zaraz ult w niego na 80% trafi :)

Opublikowano

Ezreal też jest dobry i mobilny, ale jinx się gra, bo ma się przyjemność z tego, że zabijesz kogoś jak cofnie do bazy xD Ezreal ma mniejszy dmg z ulta więc małe szanse ma na takie coś.

Ult jinx jest lepszy od ulta dravena moim zdaniem + nie ma zbytnio eskejpa, a jinx ma. Ogólnie to: gryzaki+harras do prawie końca hp i potem używasz W i gościa nie ma, a jak jeszcze żyje, to zaraz ult w niego na 80% trafi :)

Po 1 ult ezreala na 1 poziomie ma 350+ twoj dmg i moc umiejetnosci a jinx 250 + cos tam jeszcze

gralem jinx i skonczylem 3/9

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

ja bym tego typiarza filip xD nie sluchal bo to co on wypisuje to sa jego herezje.

graja jinx bo ma baseult więc dzieci się cieszą że posnipuja na respie aż ktoś nagra + report co gre za ulta na respie = perm ban myślę że to jest powód.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

także dlatego, że idealnie działa z Twoimi supportami, np. gdy dostanie graba lub hooka to odrazu pod nogi rzuca "e" dzieki czemu stun trwa strasznie długo i jest to insta kill wtedy.

Uwielbiam to <3

x

Opublikowano

ja bym tego typiarza filip xD nie sluchal bo to co on wypisuje to sa jego herezje.

graja jinx bo ma baseult więc dzieci się cieszą że posnipuja na respie aż ktoś nagra + report co gre za ulta na respie = perm ban myślę że to jest powód.

Dzięki stary ;P Przecież to nie ciebie reportowałem za około 10 wiadomości gdzie spinałeś lub podsycałeś do forumowych bójek...

Jeśli miałeś staty 3/9 to tylko twoja wina albo miałeś słabego supporta.

Mogę ci dać mój win/lose streak i zobaczysz, że mam powyżej 70% winów jinx...

Opublikowano

Dzięki stary ;P Przecież to nie ciebie reportowałem za około 10 wiadomości gdzie spinałeś lub podsycałeś do forumowych bójek...

Jeśli miałeś staty 3/9 to tylko twoja wina albo miałeś słabego supporta.

Mogę ci dać mój win/lose streak i zobaczysz, że mam powyżej 70% winów jinx...

i super to forum to crap jestes takim samym gownem ktore nie umie sie smiac z polaczkowatego forum get on my lvl. btw chyba administracja leje na te twoje report i na ciebie pewnie tez bo mam malo ostrzeżen hehe

daj ssa z tych swoich gier albo link do lolkinga to uwierze.

jesli miales 3/9 to ty byles gowno nie support filip xD kolejny raz sie popisuje swoja inteligencja ma 3/9 przez supporta 2015 kappa.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Jinx jest według mnie jednym z najlepszych adc w tej mecie. Jak masz main supporta np. Tresh albo Leona to kosisz. No i oczywiście główny powód to baseult.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Ona jest boska, bo z tej rakiety na q bije dmg jak chora. Trzymacie spacje i uciekacie przed wrogami którzy was gonią = można 1vs5 pente robic. Ja tym sposobem mam nią na rankedach przez 15 gier naliczone 11 quadr i 2 penty :) jak ogarniecie mechanikę jinx to za każdym razem linie rozwalicie.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Powiem Tak Nie jest to moja wina poniewaz Zrobilem Nowe konto z 1 lvl (Wiec wiadomo beda graly jakies cipki ze mna bo no dobiera mi chyba od 1-10lvl) mój supp to był wukong ... a cait skonczyla gre z ponad 40 killami

Ale jinx mi sie nie podoba i tak tylko sie pytałem poniewaz ludzie pisza ze dobra to sie chcialem spytac czemu

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

''bo ma sie przyjemnosc z tego ze zabijesz kogos jak cofnie do bazy'' taa, ciekawe, bo baseult dziala tylko dla jinx, o ja p******e. 

po prostu jest swietna, pasywka, w lacie nie wiadomo skad ma dmg, dobre R

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Dobry poke, łatwa farma, szybki push , dobre early, late game. Posiada wszystko co potrzebne do grania adc.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Po 1 ult ezreala na 1 poziomie ma 350+ twoj dmg i moc umiejetnosci a jinx 250 + cos tam jeszcze

gralem jinx i skonczylem 3/9

250 + 25/30/35% brakujacego hp, więc idealne do base ulta.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...