Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klikam - PLAY i nic...

SarcomitePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pobrałem tere i wszystko ładnie pięknie ale jak naciskam play to nic nie wyskakuje próbowałem juz wsszystkiego i jeszcze usunelem tera launcher bo ktos pisal i teraz musze od nowa pobierac.

Mam tere od gameforge

i chyba zaczne pobierac ta en masse

Prosze pomozcie

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Ale mi chodzi o to ze jak juz wszystko się spatchowalo to jak chce kliknac play to nic sie nie dzieje

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Na pasku od pachwania masz podaną informację o stanie pachowania, czy możesz grać czy jest jakiś problem, o to mi chodzi. Może wydawało ci się że zpachowałeś a masz aplaing pach może, albo coś w tym stylu.

75775358773159538492.png

Opublikowano

Teraz to ja spierd--- cala sprawe bo ktos tam napisal zeby wszystkie launchery czy te aplikacje usunac i teraz mi sie samo od nowa pobiera chociaz mam wszystkie pliki

bylo normalnie ze mi email do wpisania wyskakiwal pisalo complete i tylko trzeba bylo kliknac play czerwone no i klikalem i nic

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Miałem wczoraj to samo, zrobiłem wszystko co radzili na forach a siedziałem nad tym z 2h. Możesz zakutalizować czas w prawym dolnym rogu klikasz na czas>zmień ustawienia>czas z inetnetu>zmień ustawienia>aktualizuj. u mnie pomogło dopiero usunięcie gry i gameforge, wyczyściłem to co zostało w folderach, ściągnąłem od nowa i dzisiaj już działa :)

Opublikowano

Do zamknięcia

Pomogłem ? Daj Like'a!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...