Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Czym polecacie grać na goldzie i czy macie jakies rady grają przykladowymi skryptami. Nie mogę wyjść z tego shitu, bo ciągle trafiają mi się throwy, slabi gracze albo afkerzy. Nie lubię kiedy tylko ja cos robię w teamie kiedy reszta ma chyba wylane na grę -.- może uważacie ze troche przesadzam, ale gra w goldzie jest naprawde uporczywa :x Dajcie jakieś rady, champy do carrowania i napiszcie jak to u was wygląda :)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

W goldzie nie wyjdziesz jinx raczej... Już na normalach jest wyższy poziom :P

Cassiopeia ci wyccaruje gierke jak się nafeedujesz co ciężkie nie jest. Stun we trzech i twój team wbija ;)

Opublikowano

W goldzie nie wyjdziesz jinx raczej... Już na normalach jest wyższy poziom :P

Cassiopeia ci wyccaruje gierke jak się nafeedujesz co ciężkie nie jest. Stun we trzech i twój team wbija ;)

Na normalach matchmaking jest oparty o ilosć zagranych gier, a nie na mmr.

@topic

Gold to nadal gówniana dywizja, tam się carry'uje mecz 1v5.

Gdy wychodziłem z golda, na głównym koncie miałem 0 przegranych do golda 1.

Przeskoczyłem z g5 do g3 z g3 do g1.

Pierwszą grę przegrałem dopiero w serii, ale nie o tym.

Syndra / xerath mid  (Nie zapominaj, że w goldzie siedzą słabi ludzie, więc musisz im za wszelką cenę pomóc, gdy Ty zabijesz przeciwnika na swojej linii, spushuj ją i leć na linie, która przegrywa / remisuje. Postaraj się przy roamie oddać killa ADC / TOP playerowi.)

Corki / Jinx / Tristana / Vayne adc

LeeSin jungle

Riven / Ryze top (Top'a graj najrzadziej, ponieważ z tej linii jest najciężej wyccary'ować. Pamiętaj żeby Ryżem grać z TP)

3 najważniejsze zasady

NIE SPINAJ

ROAM'UJ

NIE GREEDUJ

QUhIR7.png

Opublikowano

Dzieki wszystkim w takim razie dzisiaj wieczorem popykam i zastosuje sie do złotych zasad hehehema :)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...