Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry sposób ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo czy to jest dobry sposób na ściąge do matmy że pisze sobie jakieś wzory na ręce i udaje że mi gorąco podwijam rękawy i spisuje a potem robie rękawy normalnie ? (Dopiero teraz się dowiedziałem o spr a nie zdąze się wszystkiego nauczyć na poniedziałek :()

Opublikowano

Masz zegarek? Jeśli tak to:

1. Załóż bluzę z długim rękawem

2. Załóż zegarek (koniecznie na ręce na której piszesz)

3. Weź sznurek (o długości takiej samej/większej jak rozpiętość twoich ramion)

4. Jeden koniec sznurka przywiąż to bransoletki zegarka.

5. Kartkę ze ściągą zalaminuj

6. Drugi koniec sznurka przełóż przez zalaminowaną kartkę

7. Gotowe! W "weak hand" trzymasz ściąge, a jak nauczycielka coś węszy to wyciągasz tą w której masz zegarek, a kartka magicznym sposobem się chowa.

Innym sposobem jest też ściąga z długopisem, poszukaj w necie. Dodam, że takie można kupić na allegro za ok. 2zł

Opublikowano

Zegarka nie mam. A powiedz mi jak bym miał się doczytać przez taki mały długopis, jeżeli kilka wzorów jest.

Piszesz te wzory mniejszą czcionką w wordzie.

Opublikowano

Piszesz te wzory mniejszą czcionką w wordzie.

To i tak dużo nie zobacze :P Długopis jest mały a wzorów dużo. A jakiś inny sposób na ściąganie (sprawdzony) ? Zawszę siedzę w ostatniej ławce na sprawdzianie :P

Opublikowano

To się po prostu weź za naukę zamiast marudzić...

Ściąga w rękę, w rękaw, pod kartkę z testem.

Ściągać trzeba umieć.

// EDIT

Serio? Ostatnia ławka i takie problemy? ,__,

313561454060320945952.gif
Opublikowano

To i tak dużo nie zobacze :P Długopis jest mały a wzorów dużo. A jakiś inny sposób na ściąganie (sprawdzony) ? Zawszę siedzę w ostatniej ławce na sprawdzianie :P

Nie marudź, ja w taki sposób zmieściłem cały antyk na małej karteczce,a ty wzorów nie dasz rady?

Opublikowano

Kiedyś były takie długopisy że pisało się na kartce a dopiero pod światłem fioletu było widać co się napisało, taki długopis miał już wbudowane światełko

Opublikowano

Pisanie czegokolwiek na rękach to głupota, bo to nauczyciel zauważy od razu, zwłaszcza jak będziesz co chwile opuszczał i podwijał rękawy.Masz dwa wyjścia: Szukasz jakiegoś sposobu na ściągę, a pewnie wybierzesz i tak ten najbardziej prosty i gówniany, potem cię złapią i dostaniesz gałę, której nie będziesz mógł poprawić (bo ściągałeś)

Drugie wyjście.Idziesz, piszesz co umiesz, najwyżej dostaniesz gałę i masz 2 tygodnie na poprawę, przez ten czas nauczysz się na co najmniej 2 i problem z głowy.

Opublikowano

Tylko szkoda, że poprawa jest zawsze po lekcjach :(

Albo zostaniesz te 15 / 20 minut po lekcjach albo pala. Proste ... Ja bym sie na twoim miejscu uczyl.

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...