Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pojazd kolekcjonerski

gragra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie.Czy jeśli zdobęde jakiegoś achievementa i przypuszczalnie mój garaż w momencie jego otwarcia będzie przepełniony to czy wtedy otrzymuję dodatkowe darmowe miejsce?Chodzi mi o moment w którym nagrodą za osiągnięcie jest pojazd.

Opublikowano

Raczej nie dostaniesz miejsca, ale nie pewno to auto nie przypadnie. Prawdopodobnie po prostu wyświetli się komunikat że nie masz wolnego miejsca. Dodatkowe miejsce w garażu dostajesz gdy otwierasz car prize packa.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Mam pytanie.Czy jeśli zdobęde jakiegoś achievementa i przypuszczalnie mój garaż w momencie jego otwarcia będzie przepełniony to czy wtedy otrzymuję dodatkowe darmowe miejsce?Chodzi mi o moment w którym nagrodą za osiągnięcie jest pojazd.

Tak, dostaniesz dodatkowe miejsce na auto.

Raczej nie dostaniesz miejsca, ale nie pewno to auto nie przypadnie. Prawdopodobnie po prostu wyświetli się komunikat że nie masz wolnego miejsca. Dodatkowe miejsce w garażu dostajesz gdy otwierasz car prize packa.

Dostanie dodatkowe miejsce tak samo jak w przypadku odebrania auta z kodu, kupna auta za SB, czy też zdobyciu auta z karty.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...