Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# a Diament

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was moje kochane Assemblerki :)

Pisze do was z pytaniem, czy ktoś kto posiada Diament+ Gra na L# bo powoli zbliżam się do tej dywizji i myślę czy dalsze granie ma sens?

Głownie chodzi mi o Evade, Cassio itp ? 

Jeśli ktoś gra na skryptach w tych dywizjach niech opowie na jakich i ile już gra? 

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Cassio - top 
Xerath, Syndra - mid 

+evade 

Polecam.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

polecam evade tracker marksman(vayne) zbliżam się do top 1000 i do mastera tymi skryptami :) jeszcze hidden objective ogarniasz cała mapę ez win

raczej do top 1000 gówien, grając na L# nie możesz nazwać się top :P

Ludzie grają, od cholery ich 

LoL

Toplaner Diamond I 
HotS
Assasin Rank 1 

Opublikowano

raczej do top 1000 gówien, grając na L# nie możesz nazwać się top :P

Ludzie grają, od cholery ich 

Ale po co się udzielasz w tym dziale skoro nazywasz ludzi używających programów gównem ? Kazdy ma swój sposób gry, ja lubię grac na skryptach bo sprawia mi to radość.

W skryptach nic się nie zmienia. Jedynie nastawienie ludzi. Więcej typków co cie bedzie wyzywać od hackerów ale ja ignoruje i gram dalej od dawna.

Płacz jest większy niż w dywizjach tupu Platynka ? bo tu zdarza się ,,Cassio off this,, ale nie odpisuje, a jeśli odpisze po prostu ich wyśmiewam

polecam evade tracker marksman(vayne) zbliżam się do top 1000 i do mastera tymi skryptami :) jeszcze hidden objective ogarniasz cała mapę ez win

Czyli na wysokich dywizjach mechanika sie nie zmienia ? chodzi mi o skrypty ? bo czytałem ze ludzie polecała wyłączyć evade po plat1 gdyż bardzo dużo reportow idzie

Opublikowano

Czyli na wysokich dywizjach mechanika sie nie zmienia ? chodzi mi o skrypty ? bo czytałem ze ludzie polecała wyłączyć evade po plat1 gdyż bardzo dużo reportow idzie

tak, idą reporty od prawie kazdego w d+ 

LoL

Toplaner Diamond I 
HotS
Assasin Rank 1 

Opublikowano

tak, idą reporty od prawie kazdego w d+ 

To chyba w diamencie nigdy nie byłeś.

Może nie na L#, ale używam evadeee + skrypt do Ryze'a, Xeratha i SAC, czyli odpowiednik leaguesharpowego marksmana. Raz na kilka gier zdarzy się, że ktoś coś wspomni o cheatach, zwłaszcza gdy gram Xerathem, ale wystarczy zignorować.

Opublikowano

A ten skrypt humanizer? Opłaca cie używać?

To chyba w diamencie nigdy nie byłeś.

Może nie na L#, ale używam evadeee + skrypt do Ryze'a, Xeratha i SAC, czyli odpowiednik leaguesharpowego marksmana. Raz na kilka gier zdarzy się, że ktoś coś wspomni o cheatach, zwłaszcza gdy gram Xerathem, ale wystarczy zignorować.

Znam te skrypty Grałem długo na bol Premium :)

Opublikowano

No normalnie wchodze na rankedy wyzywam tylko w lobby bo mam bana na 700gier, po rozpoczęciu gry zapierdalam na mida nawet jak mam adc no i k***a nakurwiam w tą spacje kille same wpadają no i tak jest nakurwiam w tym diaxie juz 1rok na skryptach począwszy od BOLA i bana dalej nie mam a jak bym miał to szybko do supp pisze oferuje 50zł psc i już ub i tak się toczy granie na patencie poZDRo zaufaj dobrym radom

PRAWDZIWY PRAWILNIAK MUSI PRZEKLINAĆ KURWA

Opublikowano

A co Myślice o Cassio Odstawić ja już czy dalej na niej pykać iż to troszkę dziwne mam nią najwięcej gier rozegranych ;3

Opublikowano

Ja recznie do Mastera doszedlem, z L# na poczatku mialem 50-60% winow, potem im wyzej tym gorzej, i wole grac samemu. Dlaczego? W postaciach z trudniejsza mechanika, gdzie liczy sie strategia walki, a nie to, jak szybko wywalimy combo, taki niemyslacy skrypt niewiele robi, i jest ogrywany. Gdy gramu samemu Zedem, Akali, LeBlanc czy LeeSinem uczymy sie taktyki, ktorej w faktycznej grze uzyjemy wiecej niz combo i kille. Ostatecznie z Master Tieru na l# spadlem, a potem szybko powrocilem recznie i recznie siedze zmeiniajac czasami miejsce w dywizji o 2-3 miejsca w ktoras strone... ale w D5-D3 jeszcze sa to niskie dywizje i combo oraz kille czesto pomagaja wejsc wyzej...

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Witam was moje kochane Assemblerki :)

Pisze do was z pytaniem, czy ktoś kto posiada Diament+ Gra na L# bo powoli zbliżam się do tej dywizji i myślę czy dalsze granie ma sens?

Głownie chodzi mi o Evade, Cassio itp ? 

Jeśli ktoś gra na skryptach w tych dywizjach niech opowie na jakich i ile już gra? 

Do końca sezonu grałem na L# głównie Marksaman (wbiłem D5), potem mówiąc szczerze trochę zacząłem się nudzić. Więc grałem tylko z evede - wyłączony, tylko z trajektorią lotu spelli. Obecnie oram ręcznie, używam zoomhacka (mam 17 calowy monitor i nie widzę nawet połowy lini, więc jest bez sensu). Jedynie jak się uczę grać nowym champem to odpalam skrypt na ~10-15 meczy by zobaczyć jak poprawnie wygląda combo, ile mniej więcej dmg wyciska w danym momencie gry. 

Szczerze mam większy fun z gry grając "prawie ręcznie" niż na skryptach :)

Opublikowano

No tak tylko Aktualnie jestem w platynie i Chciałbym wbić ten diament 5. Jak wiadomo gdy gram Cassio Ludzie się strasznie czepiaj czego nie widać gdy gram innymi postaciami i ich oram, Tylko problem jest w tym ze innymi postaciami tak jak Cassio nie wygram TF sam, co bardzo utrudnia grę. Dlatego się pytam czy w dywizjach typu Plat3 Grac już tylko na Ezie, Jinx, Syndrze Czy dalej młócić ta Cassio do upadłego gdyż mam nią 95 % wygranych podliczając ostatnie 40 meczy.

Opublikowano

Ja recznie do Mastera doszedlem, z L# na poczatku mialem 50-60% winow, potem im wyzej tym gorzej, i wole grac samemu. Dlaczego? W postaciach z trudniejsza mechanika, gdzie liczy sie strategia walki, a nie to, jak szybko wywalimy combo, taki niemyslacy skrypt niewiele robi, i jest ogrywany. Gdy gramu samemu Zedem, Akali, LeBlanc czy LeeSinem uczymy sie taktyki, ktorej w faktycznej grze uzyjemy wiecej niz combo i kille. Ostatecznie z Master Tieru na l# spadlem, a potem szybko powrocilem recznie i recznie siedze zmeiniajac czasami miejsce w dywizji o 2-3 miejsca w ktoras strone... ale w D5-D3 jeszcze sa to niskie dywizje i combo oraz kille czesto pomagaja wejsc wyzej...

niestety to tyczy sie tylko ciebie są osoby w challengerze,masterze na l# ,bolu

qxw0er.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...