Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak "poryc komuś banie"

Brand.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, potrzebuje mnóstwo sposobów jak poryc komuś banie. Chce po prostu podenerwowac tym kumpla, bi bardzo się na to łapie i idzie pośmiać.

Ps. Darujcie posty typu "jesteś idiotą bo coś takiego robisz" tego typu posty będą zgłaszane ;-)

Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc.

Opublikowano

Chyba lekko czaję o co chodzi, ale doprecyzuj- co to znaczy ryć banię wg ciebie? :D @down juz wiem :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Hm, ja znam tylko jeden sposob, jest nim udawanie debila. Na wszystko odpowiadasz z pretensją "ale co?" i w koncu zaczynasz cos pierdzielić od rzeczy, a na koncu ktos przychodzi i sie go pyta "nie wiem czemu nie ogarniasz, to proste.". rozmówca zwykle nie ma zielonego pojęcia o co biega i jest zdezorientowany :p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zapytaj kumpla co jest cięższe kilo gwoździ czy piór - wiem stare  albo zadaj mu jakieś pytanie na któr nie ma odpowiedzi

Opublikowano

napisz coś w stylu, że uratowałeś dziewczyne przed gwałtem czy coś, on wtedy zapyta jak lub coś w ten deseń, a ty odpowiesz, że przestałeś ją gonić :D

Opublikowano

Składaj zdania tylko na pozór sensowne i nawijaj szybko żeby dało sie ciebie zrozumieć ale aby nie nadążył on tych informacji przetworzyć xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...