Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z clientem

NewSheed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ponieważ gdy chcę włączyć client do metina (każdego serwa jakiego miałem) włącza się os strasznie długo. Samo jego włączenie trwa ok 10s, logowanie na postać ok. 30s, a wejście do gry 3-5min. Po czym w grze przełączanie slotów eq powoduje 10s lagi a teleportacja trwa tak samo długo jak logowanie. Dodam iż podczas tego logowanie okna mają brak odpowiedzi. Komputer jest nowy, parametry ma dosyć dobre, system windows 7 64bitowy. Jeżeli ktoś ma pomysł proszę o pomoc... Posypią się LIKE!!!:)

Opublikowano

Witam. Mam problem ponieważ gdy chcę włączyć client do metina (każdego serwa jakiego miałem) włącza się os strasznie długo. Samo jego włączenie trwa ok 10s, logowanie na postać ok. 30s, a wejście do gry 3-5min. Po czym w grze przełączanie slotów eq powoduje 10s lagi a teleportacja trwa tak samo długo jak logowanie. Dodam iż podczas tego logowanie okna mają brak odpowiedzi. Komputer jest nowy, parametry ma dosyć dobre, system windows 7 64bitowy. Jeżeli ktoś ma pomysł proszę o pomoc... Posypią się LIKE!!! :)

Jaka prędkość internetu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...