Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2x gagong Syndra ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego mam dwie Gagong Syndra ?

Jedna od Sciasfre... druga od stepher..

Ktora lepsza?

Czy to ta sama Syndra?

Sorry, ale nie jestem kumaty w tych skryptach ;/

Opublikowano

to ta sama ale stepher zrobił jakiegoś fixa do niej dzieki któremu na 4.21 lepiej działa - czyli graj aktualnie na tej.

x

Opublikowano

Witam. Nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj. Grałem na Gagong Syndra, jest to bardzo dobry skrypt lecz jest jeden wielki minus - skrypt nie pokazuje na pasku hp enemy ile zostanie mu hp po całym combo (np. na minusie jeśli go zabijemy) co jest w większości skryptów. I teraz moje pytanie do was - jaki skrypt z jak największą dokładnością pokazuje czy zabijemy enemy czy nie? Działa jeszcze Kill Ability? Czy będzie on dokładny? Proszę o odpowiedź. Z góry dzięki i poleci like ;) 

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Witam. Nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj. Grałem na Gagong Syndra, jest to bardzo dobry skrypt lecz jest jeden wielki minus - skrypt nie pokazuje na pasku hp enemy ile zostanie mu hp po całym combo (np. na minusie jeśli go zabijemy) co jest w większości skryptów. I teraz moje pytanie do was - jaki skrypt z jak największą dokładnością pokazuje czy zabijemy enemy czy nie? Działa jeszcze Kill Ability? Czy będzie on dokładny? Proszę o odpowiedź. Z góry dzięki i poleci like ;)

Działa killability, jeszcze możesz dorzucić DMG calculator :P

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...