Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna pomoc :/

mateusz6711

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko pisze ten temat gdyż potrzebuje osoby do gry Duo ponieważ chcę wyjść z tego silver ( nie czuje sie na silvera  i szczerze nienawidze 85% ludzi którzy w nim przebywają )  i moja prośba jest ktoś chętny jakas platyna na smurfie bądz dobry gold aby mi pomóc wyjsc z tej dziury prosze o to bo :
-grałem rankeda z typami którzy nie wiedza co to farma 
-większość ludzi robi masakryczne błedy i obwinia za to innych

- totalne unskille 

-Trol w pickowaniu jestem 1 pick pickuje adc a gosciu mi pisze ze ja instalock zrobiłem i ze on pisal ze idze na adc i on pickuje adc i go to wali ....

-i ludzie twierdzacy ze 22/1 + pentakill vayne to gówno i ze ja to wszystko ks mimo ze wszyscy padli .... 

-staty zazwyczaj mojego teamu wyglądaja podobnie do tych 0/10/2  2/13/2 itp czyli poprostu ciezko jest samemu mi ugrac całą gre gdy dostaje milion CC 

Mam 16 lat ( nie dzieciak gimnazjum itp ) posiadam ts/skype jestem miłym człowiekiem skorym do współpracy i porozumienia kontakt najlepiej w Grze na nick PyrkaxD bądz skype : mateusz.grygielski1 bądz na forum  

mile widziane osoby które się nie spinaja mają luźnie podejście do tej gry oraz grają dla zabawy. Co do tego Duo poszukiwał bym raczej kogoś kto jest w Goldzie/Platynie/Diamencie i poprostu chce się troszke pobawić na niższych ligach i przy okazji z czystego serca pomóc   ;) dzięki za przeczytanie tego posta i liczę na szybką odpowiedz . możliwe że będą jakieś gifty za pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...