Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaki champ na L# do 6300 ip?

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w 100 % Cassiopeia. To jest FREE ELO! Stary wszystko idzie na tym wygrac. Skrypt DevCassio i dzida.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

w 100 % Cassiopeia. To jest FREE ELO! Stary wszystko idzie na tym wygrac. Skrypt DevCassio i dzida.

Co racja to racja. Nawet jak jakimś cudem przegrasz linię nie wiem np bugsplat to łatwo wrócić do gry.

Ale ja polecam bardziej Jayce'a na JayceSharpV2 lub jak naprawią pakiety u Xeratha to go odpal.

Opublikowano

Właśnie zapomniałem czegoś napisać, chodzi mi o coś na inną linie niż mid ponieważ tam chodzi mój kumpel :) @bronz smurf jayce naprawde jest taki dobry? Myślałem jeszcze nad dariusem ale nie wiem jak z nim jest na lsie

273511408998783345728.png
Opublikowano

jayce jest bardzo spoko, jeśli nie on to na topa polecam także lissandrę, nie da się umrzeć na skrypcie :D bestia jest niegankowalna :D

x

Opublikowano

Nie wiem, nie gram na tym, ale z tego co czytałem to ludzie polecają Cassio, Syndrę, Xerath'a i Katarinę, więc chyba te champy będą spoko na L#. 

Aha, no i Vayne jest ponoć dobra, jeśli nie chcesz grać tylko mida. Miałem kiedyś w drużynie Ezreala który zabijał przeciwników w enemy bazie bez wizji i mówił że Gosu go tego nauczył, ale to też zapewne był jakiś cheat.  :P

Opublikowano

Nie wiem, nie gram na tym, ale z tego co czytałem to ludzie polecają Cassio, Syndrę, Xerath'a i Katarinę, więc chyba te champy będą spoko na L#. 

Aha, no i Vayne jest ponoć dobra, jeśli nie chcesz grać tylko mida. Miałem kiedyś w drużynie Ezreala który zabijał przeciwników w enemy bazie bez wizji i mówił że Gosu go tego nauczył, ale to też zapewne był jakiś cheat.  :P

Miałem to samo dokładnie gdy wracałeś na resp z około 400hp dostawałeś ulta od eza :D

@topic

Vayne-Marksman

Syndra-Honda Syndra- Nawet na support działa dobrze tylko czasem zdaży się jakiś kill :)

Jayce-Ja korzystam z xSaliceReligionAIO bo na Jayce sharp v2 daje E pod naszymi nogami przez co możemy być podejrzewani :)

Lee-FuckingAwsomeLeeSin Wbijasz 6, kupujesz sight stone trzymasz Y gank udany :D

Blitz-Kurisu Blitz (możliwość wyłączenia ks)

76561198342061369.png

Opublikowano

Moim zdaniem dobrze się Azir. Ale też Javce bo jest to uniwersalna postać na każdą linię.

"Niewidzialne ostrze niesie śmierć"

„Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.”

Opublikowano

Moim zdaniem dobrze się Azir. Ale też Javce bo jest to uniwersalna postać na każdą linię.

moim zdaniem dobrze się Azir? co? :O

@topic: nie gram na L#, ale bierz jakiegoś carry champa jak wymienione powyżej Kata czy Cassio albo Syndra. Nimi wygrasz linię = wygrasz grę

Opublikowano

Yasuo na YasuoSharpV2

Jedyny minus, że jak enemy jungler gankuje to wszystkiego ci unika zamiast po prostu uciekać :P

Kog'Maw na Marksman

Po prostu MIIOOODZIOO

Tristana na Marksman

Po prostu MIAZGA

I najlepsza jak dla mnie...

Akali na RoyalRapistAkali

Niedawno zrobiłem 41/0

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...