Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta główna s775 pod gtx 560 ti

Kaqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem gdyż posiadam gtx 560 ti jednak tak się złożyło, że nie mogę z niego korzystać gdyż moja płyta główna jest przestarzała i ma wejście pcie x4, więc wystepują problemy z tą kartą, ponieważ nie idzie zainstalować sterowników. Tak więc jaka płyta główna s775 poradzi sobie z tą kartą? Budżet to max 210zł na płytke (używaną), pasowałoby mi gdyby miała ddr2 i ddr3 gdyż mógłbym na raty kupić sobie już wcześniej pamięć ddr3 a tak to bym musiał czekać do czerwca na caly zestaw z i5 (miałem kupywać zestaw w styczniu jednak wystąpiły pewne problemy z budżetem :/ a nie wytrzymam bez żadnej gierki aż do czerwca). Procesor jak na razie to jakiś śmieciowy pentium D 2x3.2Ghz, jednak sobie radził na średnich detalach w wiedźminie 2 nawet na wysokich jednak były duże spadki fps. Grafike miałem hd4850 512mb jednak sprzedałem i zostałem z niczym... gf 7300gt. Gdyby nie było płyty z ddr2 i ddr3 to niech już będzie z samymi ddr2. Z tego co wyczytałem to dobre płytki pod s775 to ASUS P5Q jednak jest tyle tych wersji, że nie mogę się zdecydować którą wybrać dlatego zgłaszam się tutaj  z pomocą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...