Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam orange box

Kamper444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam takie pytanie odnośnie osob ktore posiadają zakupionego cs na steamie. Moze ktos pamięta lub widzial taki banner na spec. " The Orange Box"

the-orang_wrnphss.png

I odnośnie tego, chce powrócic do starych czasow i mam pytanie:

- Jak taki banner zamontowac/wstawic w cs ?

Nie przyjmuje tłumaczenia ze trzabyło kupić paczke TheOrangeBox na steamie i dodawało sie samo :P

Opublikowano

On chce takie coś włożyć do swojego klienta a nie na serwer.

Czytaj zanim znowu nabijesz sobie jak osioł posta bo robisz to widzę notorycznie samego siebie oszukując, że pomagasz.  ^_^ 

---

Bez edycji Twoich plików gry się nie obejdzie.

A często na STEAM (jeśli na nim jak mniemam gracz) za takie pierdoły lecą VAC bany.

Jeśli chodzi o zmiany tekstur czy modeli to nic, natomiast jeśli już edycje plików to sypią się oj sypią  xD 

Z tego co pamiętam, a dawno na CS nie byłem to po aktualizacji w tabeli już tego banneru nie ma tak?

No to właśnie, bez edycji plików się nie obejdzie  <_<

--

@SUAdi

Żadnego pliku *.exe nie musi uruchamiać aby ingerować w pliki gry. 

Niech grzebie w plikach aż w końcu przegrzebie.

Nieważne czego tam będzie szukał, ważne że w końcu ten Vac poleci chcący czy niechcący. 

Nie ja wymyśliłem dumnie brzmiące "Valve Anti Cheat" ja tylko stwierdzam fakty co się dzieje, gdy zaczynamy zmieniać zbyt wiele rzeczy (nie piszę tutaj o modelach) 

Co mu da usunięcie plików Resource? 

Automatycznie pobierze je z każdego serwera, na który wejdzie ponieważ będzie się o to serwer upominać gdy zobaczy, że nie ma tego.

Ponadto steam jak "poczuje" ubytek plików to sam zacznie sprawdzać i pobierać co zostało usunięte i nic na jego miejsce o tej samej nazwie nie zostało wstawione. 

Żeby zmienić to, musi mieć stare pliki, lub pogrzebać w tych nowych - proste.

A to już ingerencja w pliki jest.

Wymądrzasz się a tak naprawdę poległeś.

Zajmij się tymi cheatami, w których jesteś "dobry" a nie mydl człowiekowi oczu :)

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

On chce takie coś włożyć do swojego klienta a nie na serwer.

Czytaj zanim znowu nabijesz sobie jak osioł posta bo robisz to widzę notorycznie samego siebie oszukując, że pomagasz.  ^_^ 

---

Bez edycji Twoich plików gry się nie obejdzie.

A często na STEAM (jeśli na nim jak mniemam gracz) za takie pierdoły lecą VAC bany.

Jeśli chodzi o zmiany tekstur czy modeli to nic, natomiast jeśli już edycje plików to sypią się oj sypią  xD 

Z tego co pamiętam, a dawno na CS nie byłem to po aktualizacji w tabeli już tego banneru nie ma tak?

No to właśnie, bez edycji plików się nie obejdzie  <_<

chłopie, hahaha, upominasz typa wyżej że nabija sobie posty a Ty mu pomogłeś?Napisales że bez edycji plików się nie obejdzie. Co z tego?  xD

Żadnego vac bana nie ma, nie dosc ze to pliki gry, to jeszcze nie uruchamia zadnego pliku *.exe więc co Ty gadasz? :) I wytłumaczysz mi w koncu co to ta Twoja programistyka?  xD

@top

usun folder resource

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...