Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie dodać pluginy na serwer PVP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok. A pomógłbyś w zabawie graczy? Nad czym mogliby długo siedzieć? :D

Wgraj plugin na Gildie, poza tym możesz zrobić mieszany serwer, dodać questy, bossy, mob arene, arene pvp itp :)

Opublikowano

Polecam nie tworzyć tego serwera, jeśli nie wiesz co się możne przydać to po co coś takiego wypuszczać na rynek serwerów publicznych. Jest pełno serwerów które nic sobą nie reprezentują. Nie ma co się ośmieszać ;)

Pomogłem ?

Daj like :)

Opublikowano

@lewan112 ale nie wiesz w ogóle jak wygląda serwer, ile ma slotów oraz jak ogarnięta jest administracja. To Ty się nie ośmieszaj... Jak patrzę na Twój post to myślę, że masz jakiś udział w tym, że zniechęcasz ludzi do robienia własnych serwerów. Co masz swój serwer PVP i boisz się konkurencji? weź wgl najlepiej nic nie pisz jak nie masz co do pisania... następnym razem przemyśl, zanim coś napiszesz...

@topic

Myślę, że może się przydać ScoreboardStats, MyTablist i McMMO. a co do eventów to możesz dodać bow spleef :)

Pozdrawiam.

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Mam też serwer pvp więc możesz dodać TreasureChest

Shopkeepers

Skript na /sojusz

Na 1000% TimTheEnchanter

IConomy

Liczę na + :-D

TimTeEnchanter, na co to do serwera PVP, widać dobierasz nieodpowiednie pluginy na swój serwer.

A co do tematu, może dodaj sojusz przy użyciu Shift + Garda.

643_sygna_tn.jpg

Opublikowano

klany w skripcie bo kavo, na nic innego was nie stać

(klany bez cuboidów jakbyś niewiedział)

jak ogarnięta jest administracja. 

administracja jest na poziomie zera. ;)

i nie wiem czy ty chcesz tu zasłynąć na tym forum czy ty chcesz być jakimś kozakiem internetowym, nie wiem ale nie wychodzi ci to. ;)

Opublikowano

klany w skripcie bo kavo, na nic innego was nie stać

(klany bez cuboidów jakbyś niewiedział)

administracja jest na poziomie zera. ;)

i nie wiem czy ty chcesz tu zasłynąć na tym forum czy ty chcesz być jakimś kozakiem internetowym, nie wiem ale nie wychodzi ci to. ;)

Panie happinness czy jak tam się zwiesz. Zabrałem ci nazwę serwera (której nie używałeś) i teraz nadal mnie hejtujesz. Pozdro. :)

Po za tym płaczesz bo mamy sponsora nie tak jak ty 12-latku :)

Polecam nie tworzyć tego serwera, jeśli nie wiesz co się możne przydać to po co coś takiego wypuszczać na rynek serwerów publicznych. Jest pełno serwerów które nic sobą nie reprezentują. Nie ma co się ośmieszać ;)

Tak samo jak happines. Obydwaj macie do mnie wonty albo macie podobne serwery i nie chcecie mieć większej (i lepszej) konkurencji aby zarabiać hajsy większe. :)

@lewan112 ale nie wiesz w ogóle jak wygląda serwer, ile ma slotów oraz jak ogarnięta jest administracja. To Ty się nie ośmieszaj... Jak patrzę na Twój post to myślę, że masz jakiś udział w tym, że zniechęcasz ludzi do robienia własnych serwerów. Co masz swój serwer PVP i boisz się konkurencji? weź wgl najlepiej nic nie pisz jak nie masz co do pisania... następnym razem przemyśl, zanim coś napiszesz...

@topic

Myślę, że może się przydać ScoreboardStats, MyTablist i McMMO. a co do eventów to możesz dodać bow spleef :)

Pozdrawiam.

Dzięki za poradę! MyTablist zastąpimy czymś lepszym (nie będzie to plugin z neta). McMMO będzie troche inne :)

BowSpleef? Spoko to da radę się zrobić :)

P.S Dzięki za słowa otuchy :)

Mam też serwer pvp więc możesz dodać TreasureChest

Shopkeepers

Skript na /sojusz

Na 1000% TimTheEnchanter

IConomy

Liczę na + :-D

TreasureChest , Shopkeepers , iConomy to da się zrobić. Skryptów nie używamy na serwerze . :)

JEŻELI POMOGŁEM DAJ LAJKA :)

Opublikowano

Wgraj plugin na Gildie, poza tym możesz zrobić mieszany serwer, dodać questy, bossy, mob arene, arene pvp itp :)

Bossy będą ale na innej mapce ;)

@LeeSinor

@iVenoom

Da się połączyć tamten post z tym? Bo nie chce mieć pkt za double ;d

JEŻELI POMOGŁEM DAJ LAJKA :)

Opublikowano

boże nie pogrążaj sie, nie hejtuje cię bo zajebałeś mi nazwe ale to już pozatym.

nie stać was na nic więcej niż skript i pluginy z poradników, bo ani ty ani ta twoja lily nie umiecie javy.

tak, mam serwer i lece na hajs, jutro zamykam dwa tyśki w portfelu. :* pozdro cebule

Opublikowano

boże nie pogrążaj sie, nie hejtuje cię bo zajebałeś mi nazwe ale to już pozatym.

nie stać was na nic więcej niż skript i pluginy z poradników, bo ani ty ani ta twoja lily nie umiecie javy.

tak, mam serwer i lece na hajs, jutro zamykam dwa tyśki w portfelu. :* pozdro cebule

Gościu coś ci nie pasuje to wypierdalaj a nie wypowiadasz się nie w temacie. 

@topic

Dodaj NoCheat+ , AntiAura , BowSpleef , SimpleSpleef , MobArena :)

Opublikowano

Gościu coś ci nie pasuje to wypierdalaj a nie wypowiadasz się nie w temacie. 

@topic

Dodaj NoCheat+ , AntiAura , BowSpleef , SimpleSpleef , MobArena :)

fajne multikonto.

-----------------------------------

dodaj legendarny ekwipunek i  koxy które siętrudniej craftuje.

xxxx

no nie wiem ja już nie mam multi kont mam te jedno ^^

wcale przypadkiem jest że kavo dał link do reklamy na yt z twoim nickiem ;]

nie wyszło ci, elo.

­

Opublikowano

fajne multikonto.

-----------------------------------

dodaj legendarny ekwipunek i  koxy które siętrudniej craftuje.

­

Multikonto masz w d***e :)

-------------------------------------------

Dodaj: 

Giants na fajne bossy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...