Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary summoners rift

Destu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś sposób na stary summoners rift? Obecny poprostu mi się nie podoba. Każdy pisze, że niby nie ma sposób, ale jeżeli da się jakieś c*****e  ICE SUMMONER itp dać to dlaczego tego starego by się nie dało ? 

Opublikowano

Raczej niema szans, chyba, że komuś chciałoby się zmieniać układ mapy. Bo wraz z nową mapą wszedł lekko zmieniony układ mapy, nie wiem jak to opisać, takie hitboxy różnych elementów, ścian itp. ktoś by po prostu musiał zrobić taką mapę i wraz z nią całe te "hitboxy" obiektów wszystkich. 

TL:DR

Niewielkie szanse na to.

Opublikowano

Chyba istnieje sposób na zmienienie, ale po każdym patch'u musiałbyś robić to od nowa. Ja się już przyzwyczaiłem, Tobie też polecam.

Opublikowano

Chyba istnieje sposób na zmienienie, ale po każdym patch'u musiałbyś robić to od nowa. Ja się już przyzwyczaiłem, Tobie też polecam.

Patchy nie są często więc to nie problem. 

A nie w opcjach zmiany mapy? W grze?

Nie ma.

Opublikowano

Wgranie "starych" map jest niemożliwe ponieważ nie da się ominąć aktualizacji które z czasem byłby wprowadzane a co za tym idzie zmienialoby te mape na aktualną

Opublikowano

Według mnie jest to kwestia przyzwyczajenia, na początku również nie za bardzo podobała mi się mapa, ale kontrast kolorów jest świetny, co mi nawet pomaga w celowaniu umiejętnościami.

Z tym trzeba żyć, a zmiany będą wszędzie, czy Ci się to podoba czy nie! :)­

Opublikowano

Stare SR wygladalo jakby ktos puscil pawia, i te minionny oraz potwory w jungli chude jak patyk i brzydkie jak urgot a na dodatek piksele :D Nowa mapa jest poprostu swietna, nierozumiem czemu sie niektorym niepodoba.

A co do tematu to NARAZIE nie da sie zmienic na stare SR.

Opublikowano

I pomysl sobie ze tak co patch bedziesz czekal na to ,aby tworca starego sr wydal pod mape pod nowy patch. Ciesz sie ze masz nowe sr owiele lepiej wygladajace niz stare ,lepiej zoptymalozowane (bynajmniej u mnie jest poprawa) i poprostu lepiej wygladajace :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Nie gadajcie że nie można :)http://yurixyworks.com/category/game-mods/league-of-legends/

Wybierasz mapke, pobierasz i instalujesz przez "custom skin installera".

@Edit w tym linku co podałem masz 2 orginalne mapy (winter i summoner`s)

Jesteś głupi czy jak? Nie próbujcie lepiej tego bo będziecie musieli reinstalować LoLa przez to gówno. Te mapy są przestarzałe i nie mają prawa działać bo jak pisał Miszczu niektóre elementy są przestawione przez co np będzie dużo faili z flashami przez ściane  itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...