Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi

Piekarzewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze przypadek zwiazany z Twoim internetem, sprawdz czy nie gubisz pakietow bo ja nigdzie nie wyczytalam zeby ktos sie na to skarzyl, ew odblokuj porty, zresetuj router wylacz firewall'a, takie podstawowe czynnosci.

Pozdrawiam, Madzia :*

Opublikowano

a Ty czytaj ze zrozumieniem, zamiast nabijac sobie bezsensowne posty. napisalem, ze od ostatniego patcha, dodatkowo nie w kazdej grze + nie tylko mi sie tak dzieje, router i firewall jest w porzadku, pakietow tez nie gubie, bo przy innych grach ping nie skacze ani troche

Opublikowano

Ej synuś nie napisał, że powód to jest jedna z rzeczy, którą wymieniłam, więc trochę spokojniej :) Napisałam możliwe wyjścia, ja nie mam żadnych takich problemów, więc jak podstawowe środki nie są w stanie Ci pomoc no to czekaj na wypowiedz innych użytkowników, którzy może znają rozwiązanie.

Opublikowano

Nie zauważyłem żadnych problemów od ostatniego patcha, ani razu nie miałem atempting to reconnect. Nawet powiedziałbym, że jest lepiej.

Opublikowano

Ej synuś nie napisał, że powód to jest jedna z rzeczy, którą wymieniłam, więc trochę spokojniej :) Napisałam możliwe wyjścia, ja nie mam żadnych takich problemów, więc jak podstawowe środki nie są w stanie Ci pomoc no to czekaj na wypowiedz innych użytkowników, którzy może znają rozwiązanie.

napisalem ze z netem mam wszystko ok w pierwszym poscie, a Ty mi piszesz zebym sprawdzil czy net jest ok, nie gubi niczego etc... rly?

ktos jeszcze moze cos zauwazyl? czy tylko u mnie i kolegi cos takiego wyskakuje?

Opublikowano

A ty k***a wypieprzaj z tymi postami i swoim pozdrawiam, czytaj co autor pisze i nie nabijaj postów dziewczynko.

Co do tematu, też tak mam ale nie w takim stopniu. Może raz czy dwa na dzień nagle mam mega laga i muszę reconnectować, na twoim miejscu skontaktowałbym się z supportem, mi nawet pomogli kiedy miałem podobny problem.

Opublikowano

A ty k***a wypieprzaj z tymi postami i swoim pozdrawiam, czytaj co autor pisze i nie nabijaj postów dziewczynko.

Co do tematu, też tak mam ale nie w takim stopniu. Może raz czy dwa na dzień nagle mam mega laga i muszę reconnectować, na twoim miejscu skontaktowałbym się z supportem, mi nawet pomogli kiedy miałem podobny problem.

O jeju, już się słucham proszę Pana :( Tak mi przykro, ale mam Cie głęboko ;)  Ty nigdy nie popełniłeś żadnego błędu? Zacznij troszkę myśleć... Starałam się pomóc ale widać, że nawet chęci dziś dzieciaczki nie dostrzegają. Skąd miałam wiedzieć, przecież autor mógł pominąć jedną z tych czynności. A te moje "pozdrawiam" piszę tylko i wyłącznie dla tego, że mam jakikolwiek szacunek do osób trzecich i przynajmniej trochę kultury i jestem osobą życzliwą :)

Tak więc pozdrawiam, Madziaa :)

Opublikowano

Przykro mi kolego ale jest wszystko ok :D

Kup inny internet :3

ps. jeśli nie przez riot to oczywiście ze przez twój internet i się nie wykręcaj jak byś miał 5x lepszy od wszystkich.

Opublikowano

Od ostatniego patcha również nie mam problemów, wcześniej cały czas mnie wywalało, teraz tylko kiedy serio wywali mi internet. :)

Ale za to od kilku patchy mam problem z clientem i TYLKO z clientem... Lubi się zacinać kiedy znajduje mi grę lub tak co 3 minutki, upierdliwe:

http://i.imgur.com/saLGrr8.png

J79BmzJ.png

Opublikowano

O jeju, już się słucham proszę Pana :( Tak mi przykro, ale mam Cie głęboko ;)  Ty nigdy nie popełniłeś żadnego błędu? Zacznij troszkę myśleć... Starałam się pomóc ale widać, że nawet chęci dziś dzieciaczki nie dostrzegają. Skąd miałam wiedzieć, przecież autor mógł pominąć jedną z tych czynności. A te moje "pozdrawiam" piszę tylko i wyłącznie dla tego, że mam jakikolwiek szacunek do osób trzecich i przynajmniej trochę kultury i jestem osobą życzliwą :)

dzieciaczkow szukaj w innym miejscu. skoro autor napisal, ze z netem jest wszystko ok, to znaczy ze nie pominal czynnosci i wie, ze z netem jest wszystko ok.

Przykro mi kolego ale jest wszystko ok :D

Kup inny internet :3

ps. jeśli nie przez riot to oczywiście ze przez twój internet i się nie wykręcaj jak byś miał 5x lepszy od wszystkich.

nie wykrecam sie, nie twierdze, ze mam internet 5x lepszy od wszystkich. jest wystarczajacy, bym mogl grac przez neta bez lagow, jednakze od ostatniego patcha jest to utrudnione przez te skoki wlasnie. z tylko raz mi ucielo gre, dlatego ze wspollokator restartowal router. ale jesli siedze w domu sam, nikogo nie ma i wiem ze nikt nic nie sciaga, to raczej nie jest to wina z mojej strony. :-)

Opublikowano

Wylączaj zbędne procesy (GG,Skype itd.).Też tak miałem,że czasami nawet po 150+pingu (po wyłączeniu tych zbędnych procesów po 50).Gdy sformatowałem komputer ping ''znormalniał'' i było stałe 50 :)

You could be the corpse and I could be the killer
If I could be the devil, you could be the sinner
You could be the drugs and I could be the dealer
Everything you say is like music to my ears

Opublikowano

bo teraz riot wprowadzil wersje bete mapy, do tego nowy launcher i niestety u niektorych dostawcow netu czasami skacze ping itd.  sam coś takiego mam ale da sie grać

Opublikowano

Jak takie pseudowywody podnoszą poziom twojego ego to proszę, nikt ci nie broni. Trochę bk z takich ludzi ale co poradzić.

bo teraz riot wprowadzil wersje bete mapy, do tego nowy launcher i niestety u niektorych dostawcow netu czasami skacze ping itd.  sam coś takiego mam ale da sie grać

Na pewno nie od mapy, bzdury, to ma wpływ na obciążenie komputera a nie sieci, może się to dziać ew. przez nowe castowanie pakietów od ostatniego patcha przez co L# i Bol nie działał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...