Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# is DEAAD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkich wyjadaczy poczciwego L#, mam do was pytanie bo zainstalowałem sb 8.1 windowsa no i przysłowiowy chuy jak chce odpalić L# Downloadera.

0bpf50.jpg

Jeśli możecie pomóżcie, staremu Joe. 

PS. Torreadorem bitów jestem ja i jesteśmy my !

Opublikowano

musisz robić z siebie takiego błazna? o.O

zainstaluj wszystkie vcresisty i net frameworka jesli to nie pomoze to sam sobie rób paczki. na joduska.me sciągniesz program i wgrywaj to co chcesz a nie najebane 150skryptów 1/2 nie działa 1/2 tamtej 1/2 to bezużyteczne skrypty bo istnieją lepsze a kolejna 1/2 tej pozostałej 1/2 jest do postacie które i tak ssą nawet na l#.

x

Opublikowano

Mi na 8 dziala a na 7 mialem tak samo ( bo po formacie) ale odpalilem jeszcze pare razy ten downloader (ja mialem 2 jakims cudem, 1 mialem o nazwie L#SharpDownloader a drug L#shArpdownloader updater , cos takieggo i ten pierwsz y uruchamalem to naprawlilo sie)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

musisz robić z siebie takiego błazna? o.O

zainstaluj wszystkie vcresisty i net frameworka jesli to nie pomoze to sam sobie rób paczki. na joduska.me sciągniesz program i wgrywaj to co chcesz a nie najebane 150skryptów 1/2 nie działa 1/2 tamtej 1/2 to bezużyteczne skrypty bo istnieją lepsze a kolejna 1/2 tej pozostałej 1/2 jest do postacie które i tak ssą nawet na l#.

Jeżeli wskażesz mi 1/2 niedziałających skryptów, ze wszystkich skryptów znajdujących się w paczce, wyśle Ci 50.000$ w gotówce, pocztą.

"bezużyteczne skrypty, bo istnieją lepsze" - Dla jednej osoby GagongSyndra, będzie najlepszym skryptem, dla drugiej, Syndra od Hondy.

"a kolejna 1/2 tej pozostałej 1/2 jest do postacie które i tak ssą nawet na l#" - Ssą ponieważ Ty nie potrafisz wykorzystać ich potencjału, nawet z jebanymi wspomagaczami ? xD.

Paczka nie jest robiona dla jednej osoby, tylko dla wielu, nie mogę wrzucić do niej 5 skryptów na krzyż, ponieważ Tobie się tak podoba.

Btw. gdyby paczka była c*****a, to downloader nie miałby 10,3k uruchomień.

Siemanko wszystkich wyjadaczy poczciwego L#, mam do was pytanie bo zainstalowałem sb 8.1 windowsa no i przysłowiowy chuy jak chce odpalić L# Downloadera.

966401420310567303381.jpg

Jeśli możecie pomóżcie, staremu Joe. 

Uruchom LSharpDownloader, pobrany z przypiętego tematu, zamiast LSharpDownloaderUpdate'ra.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...