Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina

Aldoredolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To takie straszne? DFG nie daje aż tak dużo, bo pozwala zoneshotować tylko jeden cel - Void Staff albo Abysal Scepter (gdy gramy na ap) daje dużo więcej.

Opublikowano

Jeżeli gramy drużynowo i nie trzeba się skupiać aż tak na wyeliminowaniu pojedyńczych  celów , a kwestią jest dobrze się wbić w TF to dfg można zastąpić przedmiotem który o wiele bardziej się przyda . 

2wg4nlj.png

Opublikowano

Też nie kupuję dfg

Mój build

Soccerki > Maska > Rabadon > Zhonya > Void Staff > Abyssal, nie wiem czy maskę jest jeszcze w mecie, ale mi się tym buildem dobrze gra. ;f

Opublikowano

Też nie kupuję dfg

Mój build

Soccerki > Maska > Rabadon > Zhonya > Void Staff > Abyssal, nie wiem czy maskę jest jeszcze w mecie, ale mi się tym buildem dobrze gra. ;f

dywizja? Jeśli można się spytać ::DD

Opublikowano

ja zawsze robie dfg, jak mam feeda to pierwsze, to wtedy easy win, jak nie mam to pistolet na spellvamp i pozniej dfg. Jak gra trwa b. długo i każdy ma full bild i w enemy jest duzo ga to oplaca sie sprzedac dfg i kupic cos innego (np survi) Zawsze to w midgame z fdg masz kazdego na combo to wiesz.. hujowo jest grac jak enemy kata zabija cie w 0 sec..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...