Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klient gry

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiecie ile zajmuje aktualnie klient ?

Ciekawi mnie to bo mam neta z limitem i jak zamuje sproto to mi kolega pobierze :D 

mam nadzieje ze nie 6 gb (pisze że tyle zajmują pliki gry)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

U mnie folder waży 4,5GB, ale pewnie do pobierania nie będzie więcej jak 2GB, ale szkoda marnować transfer jak Ci może kolega ściągnąć.

Opublikowano

U mnie folder waży 4,5GB, ale pewnie do pobierania nie będzie więcej jak 2GB, ale szkoda marnować transfer jak Ci może kolega ściągnąć.

30  gb MAM TO JAK ZAJMUJE 2 GB TO SPOKOJNIE SB SCIAGNE bo granie dużo nie ciagnie :D

sry za casp, nowa klawka taka co teraz w laptopach robia i c*****o sie na tym pisze

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

ja śmiem twierdzić że net z limitem jest c*****y,ale to jak kto woli^^,jak kolega dobry to ściągnie ;)

Też tak twierdze no ale jeśli ktoś mieszka daleko od kabli w ziemie to nie może mieć kablowego i musi mieć radiowy z transferem no wiec nie ,,jak kto woli,,.

Opublikowano

Też tak twierdze no ale jeśli ktoś mieszka daleko od kabli w ziemie to nie może mieć kablowego i musi mieć radiowy z transferem no wiec nie ,,jak kto woli,,.

ja mam antene na dachu i mam neta bez limitu :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...