Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jinx full automatic SI OneKeyToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem ten skrypt. Jest niespełna 3 dni na forum i ma już 20 stron i bardzo dużą popularność. Chciałbym się spytać czy ktoś to testował w połaczeniu z Marksmanem i BaseUlt3. Prawdopodobnie robi mega sieczkę. Piszę to, ponieważ chcę sobie zakupić jinx i nie wiem czy warto?

Opublikowano

Przed chwilą testowałem! MEGA BOSKI! Nigdy na lepszej Jinx nie grałem! <3 
Farmię sobie na bocie, a nagle ona rzuca ulta i zabija! Tak z dupy! nawet na mapę nie patrzyłem:)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Przed chwilą testowałem! MEGA BOSKI! Nigdy na lepszej Jinx nie grałem! <3 

Farmię sobie na bocie, a nagle ona rzuca ulta i zabija! Tak z dupy! nawet na mapę nie patrzyłem:)

A to pewnie kwestia tylko i wyłącznie BaseUlta :P Nie testowałem tego skryptu na Jinx ale pewnie tak.

Nawet joduskame spropsował ten skrypt. Nie wiem czy troll ale "TAK BYŁO" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Ostatnio gram tylko na jinx więc powiem...

Marksman nie ma chyba wgranego ks mode'a tak dobrego jak ten skrypt.

Ten skrypt jest jakby dopełnieniem wszystkiego czego nam brakuje w marksmanie. Polecam każdemu ;)

Lecz jeśli ktoś się nie zna na przestawianiu opcji w menu to niech się za to nie bierze, bo farmienie i inne rzeczy trzeba przestawić, bo nie są najlepiej ustawione (przynajmniej dl a mnie nie były).

Opublikowano

Ten skrypt jest jakby dopełnieniem wszystkiego czego nam brakuje w marksmanie. Polecam każdemu ;)

Lecz jeśli ktoś się nie zna na przestawianiu opcji w menu to niech się za to nie bierze, bo farmienie i inne rzeczy trzeba przestawić, bo nie są najlepiej ustawione (przynajmniej dl a mnie nie były).

Ten skrypt ma działać wraz z marksmanem, czy jest to osobny skrypt?

­345mulx.jpg

Opublikowano

To działa jak Xerath+Easy xerath, czyli możesz łaczyć ze sobą by mieć lepsze funkcje czegoś. Tak autor pisał.

Opublikowano

Osobny skrypt ale zalecane jest granie na marskamnie jeszcze, bo się dopełniają. Ale nie wiem dlaczego chciałbyś grać osobno, ale jest taka możliwośc ;p

Opublikowano

Ja nic nie zmieniałem i farmi bardzo dobrze  xD

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Czyli co? Włączam Marksmana, oraz Jinx Full Automatic i musze coś przestawiać czy to automatycznie się uzupełnia?

x

Opublikowano

Ja nic nie zmieniałem i farmi bardzo dobrze  xD

Ja zmieniłem żeby nie używało Q do farmienia

żeby farmienie było priorytetem, a nie harass

co do farmienia to chyba z tych ważniejszych tyle, choć jeszcze coś tam na pewno zmieniałem :)

3/4 win z tym skryptem.

Opublikowano

jakoś nie mogę się przekonać - zagrałem własnie na nim - wygrałem ale wydaje mi się, że easyjinx lepiej kosi :P

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...