Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XM8 - Czy ta broń jest warta zakupu?

ʌǝуz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XM8 jest bronią wymagającą całkiem sporych umiejętności. Ma duży odrzut, więc ciężko się z nią strzela. A odgłos strzałów jest koszmarny. Kup coś innego, bo ta broń jest niewiele warta.

Opublikowano

Moim zdaniem  SG 551, ale większość graczy tobie powie że jest to bron dla noob'ów. Lecz to nieprawda, jak dla mnie jedyną bronią dla noob'ów jest MG4. :>

Opublikowano

K2 jest bronią darmową, bo dostaje się ją na początek. Dla kogoś, kto słabo zna się na FPS to K2 jest łatwiejsza od MA41.

A najlepszą bronią jest oczywiście HK 417

Opublikowano

Polecam hk417 oraz auga, naprawde warto bylo kupić go. Aug jest bronią rzadko spotykaną ale ja doceniłem jej atuty. Polecam go.

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oczy bolą od patrzenia na te "porady". Najłatwiejszą bronią jest M4A1, duże obrażenia mały odrzut i bardzo dobra celność. Jeżeli masz doświadczenie w grach FPS i celne oko FAMAS i K2 będzie dobrym wyborem. Ze snajperek AWP jest dla mnie najlepsze. Polecam również wypróbować krowę M249, 82 fire rate i po przykucnięciu 0 odrzutu, przesadzona broń.

Większość mówi że HK 417 jest dobrą bronią dla początkujących xD, beka z tych ludzi. Jest to jedna z najlepszych broni w SKILLu jeżeli już się trochę w tej grze ogarnia, w żadnym wypadku nie jest to broń dla początkujących.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...