Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmienić hosting?

sutv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam serwer na crafthost. Serwery b.dobre, stabilne, zero lagów, błyskawiczna pomoc (w nocy też) dam nawet zdj:

post-1298877-0-68597000-1420291177.pngpost-1298877-0-42486700-1420291172.png

Ale ostanio napisałem do nich, bo mam błąd i trzeba zabić procesy java (na mineserv ten błąd występuje i jest można to zrobić samemu), niestety na tym hostingu nie można tego zrobić samemu, tylko napisać do helpdeska. Napisałem do nich w sylwestra i czekam do dziś na odpowiedź. Czy ten hosting upadł? Z serwerów jakie posiadają to ok. 4-5 są pow 20 ludzi.

Crafthost należy do Servhost, a servhost istnieje od 2009, więc myślałem ,że nie upadnie :/ Jak myślicie zmienić hosting czy poczekać?

Testowałem już  pukawkę i mineserv. Mineserv ładny graficznie, ale serwery to gówno. Pukawka,  droga, brzydka grafika, ale serwery warte uwagi :)

To jak zmieniać czy poczekać? I jaki hosting polecacie?

Opublikowano

Witam, hosting odpisał i naprawili problem, ładnie się wytłumaczyli. Hosting crafthost polecam i zostanę przy nim. Zobaczymy co będzie dalej. 

Proszę o zamknięcie tematu - rozwiązane.

Opublikowano

Polecam ci VPS

Mozesz zrobić np. Zrobić Strone ,serwer, TeamSpeak 3 na jednym VPS

I miec 0 lagów i szybka pomoc :)

jeśli będziesz zainteresowany daje link do stony na ktorej jest jak to zrobić ;)  http://glaeder.ct8.pl/

Pomogłem ?

Daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...