Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Placementy, co można dostać?

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem, gram placementy, jest to moje drugie konto, aktualnie 2 win, 1 lose(przegrałem przez afka, sam kończylem otwierając tabelę 24/21). Pytanie jest następujące:

-Czy da się jakoś sprawdzić ile muszę wygrać aby dostać się do golda albo wysokiego silvera?

Opublikowano

Problemy z czytaniem czy jak :X

Nie. Zapytałeś się czy da się sprawdzić, a ja odpisałem, proste.

Opublikowano

Nie. Zapytałeś się czy da się sprawdzić, a ja odpisałem, proste.

"-Czy da się jakoś sprawdzić ile muszę wygrać aby dostać się do golda albo wysokiego silvera?"

Chyba przeczytałeś tylko połowe pytania.

Opublikowano

"-Czy da się jakoś sprawdzić ile muszę wygrać aby dostać się do golda albo wysokiego silvera?"

Chyba przeczytałeś tylko połowe pytania.

Dobra, bez kłótni. Nie da się sprawdzić, wygrasz 10 rankedów i twoja ranga Ci się wyświetli

Opublikowano

Dobra, bez kłótni. Nie da się sprawdzić, wygrasz 10 rankedów i twoja ranga Ci się wyświetli

Nie chce się kłócić, po prostu nie zrozumiałeś mojego pytania, to nie jest moje pierwsze konto i wiem że po 10 wygranych będę miał rangę, ale pytałem o to, czy ktoś może wie, ile mogę maksymalnie przegrać, aby dostać się do powiedzmy golda. 

Opublikowano

Nie chce się kłócić, po prostu nie zrozumiałeś mojego pytania, to nie jest moje pierwsze konto i wiem że po 10 wygranych będę miał rangę, ale pytałem o to, czy ktoś może wie, ile mogę maksymalnie przegrać, aby dostać się do powiedzmy golda. 

Na to pytanie nie potrafię Ci już odpowiedzieć, wybacz.

Opublikowano

Na razie 2 wygrane 1 lose(wszystkie z dobrymi statami) i dostałem blokadę na 10 godzin z napisem: "Gratulacje, twoje wyniki [...]bla, bla, bla[...]serwery steam muszą przeanalizować Twoje gry abyś trafiał na ludzi równych Twoim umiejętnością" no k***a, nie wiedziałem że za wygrywanie też są blokady xD

Opublikowano

Grając na nowym koncie już po 3 wygranych meczach grałem z orłami. Różnie Cie morze wrzucić, jak będziesz wygrywał teraz i zostaniesz z 1 porażką to wylądujesz wysoko- MG1/2 lub nawet wyżej

Opublikowano

To nie zależy od liczby przegranych meczy, tylko od statów jakie będziesz miał podczas meczy. Jeżeli po skończonym meczu widzisz, że grasz z goldami to prawdopodobnie tam też trafisz.

Opublikowano

Ja miałem przy 10 wygranych aż 3 porażki i wyrzuciło mnie na master guardian 2. 

Nie da się dokładnie określić, grałem z kolegą, którego poziom był raczej silver elite / gold 1/ gold 2. Ja praktycznie w każdym meczu otwierałem. Stopniowo im więcej wygranych z rzędu to grasz z co raz lepszymi.. Po meczu chyba wyświetlają się chyba rangi, więc możesz określić gdzie jesteś  w aktualnym momencie jeśli się nie mylę :)

Opublikowano

Na razie 4/1, statystki nie powalają ale w większości kdr na poziomie 1, w dwóch pierwszych powyżej. 

Chciałem zagrać teraz kolejnego i ZNOWU jest napisane "Gratulujemy zwycięstw[bla bla bla]serwery steam potrzebują czasu aby ustawić Twój matchmaking według umiejętności itd" i musze czekać 21 godzin...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...