Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dalsze zadania Programu Widmo

DeLux394

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak każdy już wie, dodatek "Ostateczna Rozgrywka" nie jest ostatnim DLC do Bf4.  

W każdym z dodatków pojawiało się jedno zadanie widmo do zrobienia.

Niby w tym piątym dodatku już jest do odblokowania łuk, ale może w następnych DLC może będzie coś jeszcze? Jak myślicie? 

No i moje pytanie: Czy te następne dodatki do gry będą już płatne dla posiadaczy premium, czy będę miał je za darmo? Niby funkcja premium daje wszystkie dodatki i gadżety, ale to będzie tak jakby "ponadprogramowa" zawartość. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Niby? :) Jest łuk i bardzo łatwo odblokować - poradnik w mojej sygnaturze na dole

Kolejne dodatki będą płatne na 100% - już o tym wspominali, robili ankietę map ze wszystkich części BF'ów i na podstawie ankiet zrobią DLC właśnie z odświeżonymi mapkami z innych części, oby były kanały z bf3 ;]

Opublikowano

@miki666643

Ponawiam. Nie za dużo hajsu by chcieli za jedną grę? Niektórzy wydali ogólnie na tą grę ponad 300zł(preordery+premium), a teraz chcą jeszcze więcej za nowe DLC? Sam kupiłem podstawkę+premium niedawno na promocjach(normalne ceny powalają), ale też sporo zapłaciłem(najpierw podstawka i potem premium dokupione). Poza tym sami mówili, że premium=wszystkie dodatki w grze + ekskluzywna zawartość. No i jak by się nazywało to kupno tych ponadprogramowych dodatków? "Second PREMIUM"?

Mam nadzieję, że jednak będą za darmo te pozostałe 2 dodatki. 

@Edit

"Członkowie konta premium Battlefield 4: nowa zawartość w 2015 r.! Bądźcie na bieżąco! "

Taki cytat z Origina. Może jednak Premium ma za darmo? :)

Opublikowano

wątpię że za free, bo w regulaminie pewnie sobie jasno napisali że premium obejmuje 5 DLC

ja dałem na grę 250 miesiąc po premierze xD

Gdzie widziałeś taki tekst z nową zawartością?

Opublikowano

A co z tymi dodatkowymi drzwiami na mapie Hangar 21? Jedne do łuku otworzyli a drugie do tej serwerowni? Co tam może być? Mówie o tym gdzie serwery tworzą napis DICE CTE.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

tam raczej nie da się już nigdzie wejść, dalej oprócz pokoju z lukiem + zadania masz tam na szafce do zad. WIDMO

Opublikowano

wątpię że za free, bo w regulaminie pewnie sobie jasno napisali że premium obejmuje 5 DLC

ja dałem na grę 250 miesiąc po premierze xD

Gdzie widziałeś taki tekst z nową zawartością?

Na Originie. 

Wejdź w Sklep i wyszykaj "Battlefield 4 Usługa premium" 

Jak klikniej w ofertę to na górze tuż nad obrazkiem.

No i raczej za 2 DLC to by nie wymyślili żadnych dodatkowych pakietów za hajs, więc myślę, że raczej premium ma za free. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBolek07l

Ja też lubię bf3, ale to nie znaczy, że spamię ludziom po postach.

@Toppic

Fck, nie mogę żadnego info już znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...