Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop bodzi na PL

mako4446

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie najlepiej dropic bodzie na PL 61 woj.mental silne m3,lwia tarcza+9,ebo+9 bransa z lez +7,12k hp z militarem oczywiscie ?

Opublikowano

Jakbyś jeszcze te silne miał na G to byś może coś zdziałał, polecam ci się pierw zająć skillami.

Niestety mozliwosc czytania 1 ku na 24h mnie blokuje,wykorzystalem 10 zwoji egzo i ani raz silne nie weszło :/

Opublikowano

Metiny 85 są bardzo łatwe. Bez problemu nawet i z ekw. +4 zbijesz i bufami po 25% ale jednak potrzeba dobrą broń bo jesteś mentalem.

Opublikowano

Metiny w red lesie oczywiście będą najlepszym rozwiązaniem, ale jest jeszcze świątynia ostatni spot przed deskami tam również nie źle dropią.

Opublikowano

Nie wyciagniesz nawet 1k w metki 85 wiec bilbys doslownie 10 minut+. Sam mialem kiedys podobnego mentala 61lv i taka postacia zarobic na dropieniu czegos jest ciezko. Zajmij sie lepiej lowieniem/przetopami, bo z metkow nie wydropisz, bo jestes za slaby, bossa silniejszego niz wodz orkow raczej nie ubijesz, a  z niego na tym lv nwm czy szkata wgl dropnie.

Opublikowano

jak kiedyś grałem na PL to mentalemna m4 militarem i gitarą +7 z tarcza +5 i żelkiem +9 reszta eq +4 z hp 500-1500 rozwalałem metki w red lesie troche schodziło ale szło 
i ten słaby buff ze skilami na m też może być ale ni koniecznie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Metki Red Las ale tez bym próbował w DT ja z rękawicą dropiłem tam pamiątki dla biologa i miałem więcej bodzi niż pamiątek xD

pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...