Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Boosting CS:GO

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy:

Boost CS:GO

Metoda kontaktu:

GG : 52793239 lub PW

Opis rzeczy:

Boosting rang w grze Counter Strike : Global Offensive

Oczekiwana/oferowana cena:

Cena jest do tzw. ugadania. Przyjmuję wpłaty na konto, PSC, skiny w grze ORAZ SMS !

Inne informacje:

Jesteśmy grupą ludzi z bardzo długim stażem w grach z serii CS.

Zachowujemy pełną anonimowość oraz zapewniamy boosting 1 rangi w maksymalnie 3 dni ! W przeciwnym wypadku zwracamy poniesione koszta.

Usługę mogę wystawić na Allegro ;)

Promocja

Trzy pierwsze osoby przy zakupie 2 dywizji lub więcej dostają jedna dywizję gratis ! (Oferta dotyczy kont z najwyższą rangą GOLD 4)

Oraz trzy pierwsze osoby powyżej rangi gold 4 które zakupią 2 dywizje lub więcej otrzymają 30% zniżkę na całość !

Dodatkowo:

Każdy kto zaprosi swojego znajomego by skorzystał z naszych usług dostanie bon w wysokości 50% na jedną dywizję lub gdy zakupi jedną dywizję druga będzie gratis !

15.01.03-Dadano płatność SMS

15-01-04-Wystawiono promocję!

Opublikowano

Obecnie nie posiadam swojego konta z rangą, cały czas boostuje znajomych i teraz postanowiłem rozszerzyć to na większą skalę.

Jeżeli to was zainteresuje to właśnie gram Placementy na koncie klienta, wynik 3 wygrane 0 przegranych 0 remisów, losuje mi do gry DMG+

Edit:

Przy jakichkolwiek błędach czy cokolwiek pełny zwrot pieniędzy tak jak mówiłem usługa może iść na allegro ;)

Wiem że ciężko zaufać nowej osobie lecz jesteśmy w pełni profesjonalni i na pewno nie zamierzmy nikogo oszukać o czym możecie się przekonać sami.

Opublikowano

Obecnie nie posiadam swojego konta z rangą, cały czas boostuje znajomych i teraz postanowiłem rozszerzyć to na większą skalę.

Jeżeli to was zainteresuje to właśnie gram Placementy na koncie klienta, wynik 3 wygrane 0 przegranych 0 remisów, losuje mi do gry DMG+

Edit:

Przy jakichkolwiek błędach czy cokolwiek pełny zwrot pieniędzy tak jak mówiłem usługa może iść na allegro ;)

Wiem że ciężko zaufać nowej osobie lecz jesteśmy w pełni profesjonalni i na pewno nie zamierzmy nikogo oszukać o czym możecie się przekonać sami.

DMG po 3 grach ? Nie sądze :)

Prosiłbym o dowód w postaci ss

I jakbyś mógł to napisz jaką najwyższą rangę osiągnąłeś.

Opublikowano

DMG po 3 grach ? Nie sądze :)

Prosiłbym o dowód w postaci ss

I jakbyś mógł to napisz jaką najwyższą rangę osiągnąłeś.

Dam SS jutro jak będę grał 4'tą grę wtedy  może i orzełki się zdarzą ?

Najwyższa ranga moja to supreme, moich 2 przyjaciół to samo.

EDIT: Dodano możliwość płatnością SMS ! Jest to co prawda droga opcja lecz również opłacalna.

Opublikowano

Mam pare pytań

1.Konto trzeba zostawić boosterowi czy gra się z boosterem? 

2.Ile lat mają boosterzy? 

3.Co można zrobić , jeżeli po Waszej 'usłudze' moje konto dostanie Vac bana? 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Mam pare pytań

1.Konto trzeba zostawić boosterowi czy gra się z boosterem? 

2.Ile lat mają boosterzy? 

3.Co można zrobić , jeżeli po Waszej 'usłudze' moje konto dostanie Vac bana? 

1. Konto się zostawia wtedy usługa jest szybsza i o wiele tańsza, wspólne gry mogą być prowadzone jednak będą one droższe oraz będą tylko w paru wyznaczonych godzinach co ta tym idzie wszystko dłużej potrwa

2. 17,21 oraz 16 każdy z nich ma długi staż w CS nawet ten najmłodszy.

3. Nie ma opcji żeby konto dostało Vac Bana- wszystko jest zgodne z regulaminem gry. No chyba że na koncie zostały użyte jakiekolwiek wspomagacze przed lub po naszej usłudze za to oczywiście nie odpowiadamy.

Promocja

Trzy pierwsze osoby przy zakupie 2 dywizji lub więcej dostają jedna dywizję gratis ! (Oferta dotyczy kont z najwyższą rangą GOLD 4)

Oraz trzy pierwsze osoby powyżej rangi gold 4 które zakupią 2 dywizje lub więcej otrzymają 30% zniżkę na całość !

Dodatkowo:

Każdy kto zaprosi swojego znajomego by skorzystał z naszych usług dostanie bon dla siebie w wysokości 50% na jedną dywizję lub gdy zakupi jedną dywizję druga będzie gratis !

Opublikowano

Dam SS jutro jak będę grał 4'tą grę wtedy  może i orzełki się zdarzą ?

Najwyższa ranga moja to supreme, moich 2 przyjaciół to samo.

EDIT: Dodano możliwość płatnością SMS ! Jest to co prawda droga opcja lecz również opłacalna.

Gdzie ten screen?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Świetny booster ! Poszło bardzo szybko i uczciwe zgodnie z tym co mówił, cena jest bardzo przystępna a obsługa rewelacyjna. Wszystko błyskawicznie poszło. Polecam ! 

Rep++

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...